Полк. Марков изправи косите на Цецка Ризова: Спецов ще дойде утре при вас, ако подам сигнал

Акценти

Полк. Марков изправи косите на Цецка Ризова: Спецов ще дойде утре при вас, ако подам сигнал

456963
на 13.06.2024
Полк. Марков изправи косите на Цецка Ризова: Спецов ще дойде утре при вас, ако подам сигнал
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Уж подкованата по всички злободневни теми Цветанка Ризова често бива поставяна натясно заради неадекватните въпроси, отправяни към гостите й. Неудобен се оказа лидерът на партия "Величие" Николай Марков, който вместо послушно да отговаря на надлежно спуснатите питания, засече Цветанка и я накара театрално да се кокори, за да отиграе очевадната си излагация. 

препоръчано

Отначало разговорът тръгна миролюбиво и гладко. Полковника обясни защо "Величие" няма да се съгласят да преговарят с "контактьорската група" на ГЕРБ, обявена днес от Бойко Борисов:

"Никъде не е уредено законово, нито в Конституцията понятието "контактьорска група". В Конституцията и законите е уредено - политическите лидери взимат решенията. Ако Борисов ме  покани на разговор, ще го изслушам какви намерения има. Не го разбирам този контактьорски състав".

"Нас са ни изпратили в парламента да имаме поведение на парламентаристи. След като господин Борисов е лидер на първата политическа сила, аз съм длъжен да го изслушам и след това да вземем решение. Не е коректно да кажем нито да, нито не на нещо, което не знаем", допълни Марков. 

И поясни отново: "Ние имаме какво да му кажем на лидерската среща. Но сега в момента не е коректно да казваме тия неща. Ние сме най-малките, едва ли имаме право да искаме. Вчера господин Пеевски каза, че трябва да събира всички евроатлантически субекти в парламента. По какъв критерий той ги определя, не знам".

Цветанка Ризова обаче настъпи мотиката с питането за скандала с Гошо Боеца, завихрил се след негови твърдения за "засекретен канал за шпионски връзки с Русия". Марков заяви спокойно: "Големият проблем е, че има хора в България, които смятат, че националната сигурност се крепи на техните сигнали. В случая с Гошко Боеца имаме медицински проблем. Първо трябва да вярвате на институциите, а не на хората, които имат неуравновесено поведение. Вярвайте в институциите, в ДАНС. Ако ДАНС има сигнали за подобни неща, не е нужно Гошко Боеца да ги уведомява... Иначе е някаква параноя".

Цветанка на няколко пъти се опита да засече госта си с твърденията, че като имало сигнал, трябвало да има и съответна реакция, но Николай Марков пак я постави на място:

"Очевидно не сте наясно със синхронизацията в една общност. Това са сложни неща. Очевидно трябва да ви чета лекция. Нормално е, вие защо се плашите от това?".

"Аз не се плаша от НСО, освен от прелитащите коли от време на време", измънка Ризова.

"Пред Гошко Боеца трябва да вярвате на тях", заяви Марков.

А Цецка се измъкна с: "Вярата е лично усещане".

"Нали искаме да издигаме държавата на висота. Питайте ме нещо политическо", отбеляза Марков. 

Ризова се включи с въпроса: "Съгласни ли сте да бъдат изпращани оръжия и боеприпаси за Украйна". 

А Марков й отговори: "Категорично не. Има си ДПС, ГЕРБ и ИТН, ще си взимат решения и ще участват. Аз не мога да попреча с 12-13 души". 

На заядливия въпрос, че Ивелин Михайлов от "Величие" е проверяван от НАП и Спецов, Полковника жестоко поряза Цветанка:

"И срещу вас да подам сигнал, Спецов ще дойде утре при вас. Неговата работа е да събира данъци и да следи фирмите да си плащат данъците. Не е спирала проверката срещу Ивелин Михайлов".

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени
ПИК TV x
Виктор Димчев с убийствен сценарий пред ПИК TV: Тримата големи трябва да се разберат или приключва парламентарната република. Реална е заплахата от... (ВИДЕО) Виктор Димчев с убийствен сценарий пред ПИК TV: Тримата големи трябва да се разберат или приключва парламентарната република. Реална е заплахата от... (ВИДЕО)
ново
Днес: 17
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК