ПОМНИТЕ ЛИ АХМЕД ЕМИН: Някои получиха куршум в сараите на Доган

Акценти

ПОМНИТЕ ЛИ АХМЕД ЕМИН: Някои получиха куршум в сараите на Доган

630213
на 01.09.2024
ПОМНИТЕ ЛИ АХМЕД ЕМИН: Някои получиха куршум в сараите на Доган
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Страсти кипят пред сараите в "Бояна", а Мрежата поде темата. Журналистът Атанас Чобанов припомни в свой коментар във Фейсбук, че във въпросните сараи, тъй ревниво "бранени" с днешна дата от верни адепти на Ахмед Доган, са се случвали страшни неща. 

препоръчано

"Някои и куршум получиха...", отбелязва той, връщайки лентата към зловещата гибел на Ахмед Емин - ковчежник и дясна ръка на “почетния председател”.

Трупът на Емин бе намерен прострелян на 17 октомври 2008 г. Започналото разследване по случая бе прекратено през април 2009 г. със заключение, че е извършено самоубийство. Въпреки това близките и приятелите на началника на политическия кабинет на Доган са убедени - Емин е бил убит или принуден да сложи край на живота си.

Чобанов иронизира с горчивина думите на Илхан Кючюк, който мазно рисува харизматичен ореол на сараите в "Бояна". "Нека да кажа, че това не е просто имот на Ахмед Доган, а място, където сме прекарвали доста време. Споделяли сме емоции, говорили сме за бъдещето на младежката организация. Хора тук са получавали мандати и са ставали кметове, министри и евродепутати", каза Кючюк.

А Чобанов го репликира:

"Някои и куршум получиха...

Предлагам с правителствено решение да го направят Музей на

Демокрацията този имот. И един летен филиал на Росенец!

Ахмед Емин щеше да подкрепи идеята, ако беше жив!"

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците
ПИК TV x
Доц. Стойчев с ТОП АНАЛИЗ пред ПИК TV: Иде вяла и скучна кампания. Компромати и скандали ще има само при... (ВИДЕО) Доц. Стойчев с ТОП АНАЛИЗ пред ПИК TV: Иде вяла и скучна кампания. Компромати и скандали ще има само при... (ВИДЕО)
ново
Днес: 97
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК