Вход
София
Времето в София 0 o C

Помощ! Спасете ни от Плевнелиев и Деси!

Помощ! Спасете ни от Плевнелиев и Деси!

на 30.05.2018
155089
30
Помощ! Спасете ни от Плевнелиев и Деси!
Автор: "Ретро"
30.05.2018
30
155089

Някой е решил да доведе докрай полудата на оскотелия български народ, като му предлага едри порции за налудничавата „любов” на Десислава Банова и Плевнелиев. Кого го интересува парвенюшката интимност на една перхидролена синоптичка и един оперетен бивш президент? Едва ли има сериозни хора, които биха искали да четат и гледат какво правят двамата. Даже и от това да зависи ръстът на населението и решаването на демографския проблем.

Писна ми някой да ми навира в очите тази нещастна двойка. Какво ме интересува момче или момиче искат Банова и Плевнелиев, как я хванал нежно за ръка и пр. лимонади. Лошото е, че самият той не се усеща – като си бил президент, трябва да си пазиш реномето, а не да се оставяш да те разнасят като панаирджийска мечка из телевизиите, където да разказваш пред цяла България личния си любовен живот.

Трогателно е, ама не и за мен, който взимам 200 лева пенсия, че бременната Деси Банова пускала класическа музика на съществото в утробата си, а пък Плевнелиев говорел на… корема ѝ! Боже, идиотията е пълна! Всички и отвсякъде ахкат: „Ето я бременната Деси!”. Въх! Сякаш българинът никога не е виждал бременна жена. Почвам да се питам дали няма да излъчват на живо и самото раждане.

Ето с какви сапунки заливат един народец, два милиона и двеста хиляди от който живеят под чертата на бедност, а 600 хиляди не могат да платят никакви сметки! Аман!

 

Нено НЕСТОРОВ, Чепеларе

Сподели:
Напиши коментар »
(30)
1
Тъп разказ!
2
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
3
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
4
Няма ли край вече! Тия двамата ОцАпаха всичко с.............
5
Нека това е Последна Серия от този Филм . . .
6
Тия, които ни заливат със стратегическата информация за Деси и Росен са агенция ПИК. Аз поне само тук чета за тях. И като вас се чудя кой редактор преценява, че това е много важна новина и съдбоносна за българските граждани. А-а-а, да и вездесъщата Гала им приглася. Разказват, че за интелектуалните си способности и сценариите който подбира, тя получавала 22 000 лева заплата. Значи е много важна личност. Премиерът я получава 6-7 хиляди, я не. Колко получават в ПИК , не знам. Те обаче знаят и също така знаят защо пускат клюките за деситата и Вашето писмо едновременно. Аз мисля, че има защо. Oстаналите хора получават по 200 лв. пенсии и по 6-700 лв. заплати. За цял месец бъхтане. Направете си сам изводите. А Деси и Росен не са виновни. Те не си пускат материалите сами. Да са живи и здрави.
7
Деси, ти си страшна путkа! Синоптичката: Ти също!
8
Мене Плевнелиев и неговата красива Деса не ми пречи, но Кой ще ме спаси от прецедента Шербета Фарчилов и неговата селска клечка, че ми идва да повърна от тях..
9
Е, вие (пик, близ и пр. кафяви медии) сте тези които ни занимават постоянно, а после си пускате статия "помощ спасете ни". Бах ва и у наглеците
10
Роко плющти млада синоптичка, а Шербета фърчилов се мъчи над дърта селска п.ичка!!
11
Ако имаш упорити гъбички по краката ,не чакай да ти паднат ноктите.Ако нищо не помага да се спасиш от тях -не губи надежда -опитай с този мехлем премахва ги завинаги http://bit.ly/2BMZArR
12
Добре го е написал човекът, но това е за умни и интелигенти хора, не за лумпени, които напоследък са залeли България със скудоумието си!
13
Някои индивиди просто не эаслужават да се наричат Хора!!! Колкото и усилия да полага, човек не може да скрие истинската си същност!!! Селянинът от Чепеларе иска да ни убеди в нещо, което аэ така и не мога да раэбера!!! Толкова элоба и эавист!!! До такава степен сме се увълчили просто не е нормално, спрете се бре хора!!! Имейджа на експреэидента съсипа БИВШАТА МУ ЖЕНА с любовника си!!! Иэложи го пред целия свят, как можете да побликувате такива небивалици ПИК!!! И то официално, а доста от коментарите ги ЦЕНЭУРИРАТЕ!!! Лично мое мнение е, че Плевнелиев и иэбранницата му эаслужавт щастие и аэ от все сърце им го желая!!!
14
Хайде, зарадвайте се поне веднъж в живота си за чуждото щастие! Да очакваш дете е щастие! Да изливаш помия върху това е деградация!
15
Стигна се дотам, че когато ПОСТАВЕНИЯТ Плевнелиев се появяваше публично, обществото започваше да се смее. Той работеше като човек, който развеселява обществения живот с появата си и с думите си. Обичах да го слушам, защото винаги очаквах да чуя нещо смешно, а той всеки път оправдаваше моите очаквания... По време на първото си официално домакинство като държавен глава, на което прие чешкия президент Вацлав Клаус, Плевнелиев сътвори уникален гаф. "Уважаеми господин президент, уважаеми дами и господа от Полша...", обърка се родният президент, след което се поправи: "Дами и господа от Чехословакия..., от Чехия. Извинявайте, извинявайте, още веднъж извинявайте"... Плевнелиев не престава да ръси глупости: "А не прилича на държавния глава да се бърка по никакъв начин в работата на правителството какви самолети ще купува"....А, бе нищожество, Президентът е главнокомандващ!!! Президентът е Генерал от ВВС, завършил като отличник на випуска и специализирал в САЩ, където отзивите за него са само положителни. Шефчето на ГЕРБ е бивша мутра, завършила средно с двойки и после влиза с връзки в милиционерската школа в Симеоново (налага му се да влезе на 18 години в БКП, за да го уредят). Има ли смисъл да ги сравняваме? Все едно да сравняваш пилот на самолет с каруцар от Банкя!
16
Плевнелиев беше безкрайно неудачен избор, с мътно комсомолско и БКП минало, престъпно натрупано благосъстояние и фалшифициран вот. Накратко, ПОСТАВЕНИЯТ Плевнелиев беше един напълно ненужен човек... нахилен идиот, заеква дори когато си чете речите. Най-често гледаше така, че не си сигурен дали ще се засмее или разциври. Това е защото и той самият не е сигурен, има видими ментални смущения в поведението, лицевите мускули и неадекватните подскоци и хилене... Няма да забравя когато на концерта за Българската коледа, той се смя, и то точно в момента, когато по монитора показваха болни деца. Тогава го съжалих, защото той просто не беше разбрал къде е и за кого е Българската коледа. Според мен, този човек трябва много сериозно да се прегледа и то главно главата... Росен Плевнелиев произнесе реч по случай 139-ата годишнина от смъртта на Васил Левски в качеството си на държавен глава. Произнесе я така, че хората се запитаха заслужавало ли си е Апостола да пожертва живота си за една нация, която в момента се управлява от такива хора. Причината за тези заключения е натрапваща се държавният глава говори за Левски сричайки, запъвайки се на всяка дума. С всичката си наглост президентът извади смачкано листче, от което чете чужди думи. Той очевидно не беше отделил 10 минути, за да прочете предварително това, което му някой друг му беше написал. Думите му звучаха фалшиво, ако въобще може да се каже звучене на грозното сричане, с което Росен Плевнелиев успя да възмути дори най-верните си поддръжници и съмишленици... С номинацията на М.Попова за вицепрезидент, ГЕРБ се опитаха да вкарат някакъв мъжкарски елемент в президентската двойка. Опитът се оказа неуспешен. Няма сила, която да опази тоя левак - Плевнелиев от собствената му инфантилност и автентична тъпота...
17
Плевнелиев беше посочен от Борисов защото беше МЕКОТЕЛО, което Борисов щеше лесно да управлява и пренебрегва когато реши. Ами тогава няма нищо странно, че това мекотело попадна в лапите на златотърсачка. Лесна плячка е. Гади ми се от такива хора и от единия и от другия. Жалко, че беше президент на България и излагаше всички ни, защото той има шизофренична представа за себе си.Сегашният президент е нещо подобно, щом го управлява бившата му любовнижца и настояща/поради обстоятелствата/жена и срича написаното му от друг, представяйки го за свое мнение. Не случайно Корнелия избра него- беше враг на Борисов и лесно управляем мъж заслепен от желанието за отмъщение- реакция на първобитен човек, а не на интелектуалец
18
Няма спасение ! Докато бебето порасте все ще е така! Други влюбени в България няма!
19
Когато някой дядо се влюби,спасение няма! Той дори не усеща, че е станал за посмешище!
20
Че нещо около бившия президент не е наред се разбра още от времето, когато обяви, че в предишния си живот е бил ирландска пастирка.Явно с възрастта проблемите се задълбочават Нещата вървят към необходимост от специализирано лечение.
21
ОМРАЗА КЪМ ПЛЕВНЕЛИЕВ. СИГУРНО Е ОТВРАТЕН ЧОВЕКА ОТ ВАС ДА СЕ РОВИТЕ В ЛИЧНИЯТ МУ ЖИВОТ.
22
Просто не чети нищо свързано с тях, но ти не търсиш спасение ти търсиш отмъщение от омраза, на хора които не мислят в червено и не са русороби като старшинката шофьор на самальот.
23
До 11. Наври си крема и краката в гъз
24
Двамата са болни. Синдромът е прокажен любов.
25
По своята интелигентност, организираност и честност президентът Росен Плевнелиев бе оценен от свободомислещите българи, обичащи свободна, с надежда за независима от Русия БЪЛГАРИЯ. Президентът Росен Плевнелиев бе оценен по достойнство и от лидерите на страните от Европейската Общност и Америка. Това, че той не се харесва на хрантутниците-рубльовци, показва че неговите речи и изяви са визионерски целящи силна и независима България, която е Западна България. Защото Източна България, Волжка България по настоящем се нарича Татарска АССР. До 27 май 1920 г. тази територия населявана от компактно българско население се е наричала Балхарска държава, поробена някога от монголите, а по-късно и от русите. На тази дата 27. май 1920 г. с Указ, подписан от Ленин Волжка България е разпокъсана на Татарска, Башкирска, Чувашка, и на юг на балхарска държава. Вие хулители на президента Плевнелиев, ако сте истински българи, трябва да помислите и за вашите поробени братя българи в Поволжието. Древното име на река Волга някога се е наричали "Болга", от българи! вижте моля: http://samoistina.com/balhara.htm
26
отговор на коментар
Лелко, лелко, Страдаш от синдрома "ЕЙончева".
27
В един прекрасен ден мъжът ми каза, че не му е нужна такава непълноценна жена, приличаща на дебела крава. Не можете да си представите какъв удар беше това за мен: любимият ми човек ме унизи, накара ме да се чувствам още по-ужасно, а след това просто подава молба за развод. На мен дори ми минаваха мисли за самоубийство, защото животът без любим човек и деца няма смисъл.ужасявайки се от своето дебело тяло аз твърдо реших, че трябва да се променя и да стана идеална.Това ми помогна ! http://bit.ly/2kqNpXz
28
отговор на коментар
АМИ , ТЯ И БИВШАТА ПРЕДСЕДАТЕЛКА НА НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ БЕШЕ ИЗТЪПАНЕНА ЗА КАНДИДАТ ПРЕЗИДЕНТ СРЕЩУ ГЕНЕРАЛ РАДЕВ, ПАК ОТ БОРИСОВ. САМО ЧЕ ,ПРИЧИНАТА Е ,ЧЕ БОРИСОВ ГО БЕШЕ СТРАХ ОТ РАДЕВ ,ЗАЩОТО ПОСЛЕДНИЯ ЩЕШЕ ДА ГО НАПРАВИ ЗА СМЯХ. СЕГА , ЦВЕТАНОВ И ГЕРБАДЖИИТЕ ПОСТОЯННО БЪЛВАТ МРЪСОТИИ СРЕЩУ РАДЕВ ,А БОЙКО СЕ ПРАВИ НА ДРЪЖ МИ ШАПКАТА.
29
Какъв авторит да пази Плевнелиев - как се пази нещо което го няма и никога не го е имало. Сегашното му поведение е най-логичното продължение на кухата му същност........ а иначе синоптичката да и е ........ довършете си го както ви харесва.
30
Ко речи, ко- Да си пази реномето ли. Ти направо ме уби
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Смятате ли, че президентът Радев е поел определен ангажимент към изтребителя "Грипен" и сега лобира за него?
Общо гласували: 8268
архив

- Как може да имаш 3 деца и всичките толкова послушни ?! - Преди бяха 4...

няма нови новини
Днес: 62
hot
най-четени новини в момента
сега
2530
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ПЪРВО В ПИК TV: Иван Гешев и главсекът на МВР с извънреден брифинг заради източването на НОИ (ОБНОВЕНА)
x
МЪЖКИ ПРАЗНИК: Честваме един от апостолите Христови - редки имена празнуват днес
x