Понеделник е неучебен ден за училищата с изборни секции

Животът днес

Понеделник е неучебен ден за училищата с изборни секции

11100
на 03.04.2023
Понеделник е неучебен ден за училищата с изборни секции
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Понеделник, 3 април - денят след извънредните парламентарни избори, ще бъде неучебен за всички ученици в училищата, в които има разкрити изборни секции.

препоръчано

Това гласи заповед на служебния министър на образованието и науката проф. Сашо Пенов. Заповедта обхваща и детските градини, в които са били разкрити секции за гласуване.

Към 16:00 ч. избирателната активност на територията на страната е 27.27%, като най-ниска е в Сливен - 21.99%, а най-висока е в 23 МИР София 34.59%, това съобщиха на брифинг от Централната избирателна комисия (ЦИК) на брифинг пред медиите. 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Оптимизъм за Телеца, пари за Близнаците, Везните да са умерени в секса САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Оптимизъм за Телеца, пари за Близнаците, Везните да са умерени в секса
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Борисов: От вчера съм скептичен за редовно правителство. Искам ПП веднага да ми кажат кой е кандидатът им за премиер (ОБНОВЕНА/ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Борисов: От вчера съм скептичен за редовно правителство. Искам ПП веднага да ми кажат кой е кандидатът им за премиер (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
ново
Днес: 93
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК