Пореден инцидент с пропаднала кола в необезопасена шахта в Пловдив

Инциденти

Пореден инцидент с пропаднала кола в необезопасена шахта в Пловдив

2235
на 21.04.2021
Пореден инцидент с пропаднала кола в необезопасена шахта в Пловдив
Автор:   ПИК

Автомобил пропадна в улична шахта в Пловдив и спука резервоар с гориво. Това е пореден инцидент, който се случва на улица, част от водния цикъл на града. Ден преди него друга жена пропадна с колата си в шахта по ремонтиран участък, предава Би Ти Ви.

препоръчано

Причината за инцидентите е ремонт на булевард „Марица“, където в момента има и доста събрала се вода от дъжда, която пречи на ниските автомобили да преминават през улицата.

„Водният проект по принцип е много добра идея, но за една година са разкопани около 70 улици, а има завършена само една. Не се работи, строителите стоят и чакат“, обясняват граждани и допълват, че постоянно им спират водата и никой не им обяснява защо това се случва.

Върху ремонтът се осъществява строителен надзор.

„По отношение на шахтите има предписания, списъкът с нередностите е даден на изпълнителя на проекта“, заяви Росен Цветков от фирмата, която осъществява строителен надзор.

Вчера полицията наложи глоба на ръководителя на обекта заради инцидента.

„Шахтите вече са обезопасени, на 31 септември е крайният срок за ремонта, няма как да се случи толкова бързо“, обясни ръководителят на обекта на строителната фирма Росен Налджиев.

Сподели:
Бомба x
СКРОМЕН ПРАЗНИК: Отбелязваме паметта на един смирен Божи угодник СКРОМЕН ПРАЗНИК: Отбелязваме паметта на един смирен Божи угодник
ПИК TV x
САМО В ПИК TV: Миро от Биг Брадър строял жилищен комплекс за милиони преди смъртта си САМО В ПИК TV: Миро от "Биг Брадър" строял жилищен комплекс за милиони преди смъртта си
ново
Днес: 44
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това