Пореден призив за спиране на насилието в Близкия изток

ЧАС ПИК

Пореден призив за спиране на насилието в Близкия изток

9704
преди 6 часа
Пореден призив за спиране на насилието в Близкия изток
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Израелските власти съобщиха, че са прихванали ракета, изстреляна от Йемен. Тя е била причина за задействането на сирените в централните части на Израел.

препоръчано

Според армията, ракетата е прихваната извън територията на страната. Йеменските хути атакуват Израел в солидарност с палестинците в Газа.

Израелският премиер Бенямин Нетаняху отхвърли инициативата на редица държави за временно примирие от 21 дни с ливанската шиитска групировка Хизбула, и нареди ударите срещу нея да продължат. От Хизбула потвърдиха смъртта на поредния си командир.

На общото събрание на ООН в Ню Йорк, председателят на Европейския съвет Шарл Мишел призова израелското правителство да спре насилието в Близкия изток:

"Безкрайна ескалация трябва да спре. И нека ви кажа, въвличането на Ливан в тази спирала е безотговорно. Абсолютно безотговорно. Тези призиви, отправени И към израелското правителство, към момента не дават резултат. Това не може да продължава."

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Телците да не пътуват, Лъвовете да не влизат в конфликти, проблеми за консервативния Скорпион САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Телците да не пътуват, Лъвовете да не влизат в конфликти, проблеми за консервативния Скорпион
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV: Вътрешният министър: Започва спецоперация за търговия с вот в цялата страна (ОБНОВЕНА) ПЪРВО В ПИК TV: Вътрешният министър: Започва спецоперация за търговия с вот в цялата страна (ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 45
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК