ПОРЕДЕН ПРОТЕСТ: И танцовите школи скочиха срещу Стойчо Кацаров

ЧАС ПИК

ПОРЕДЕН ПРОТЕСТ: И танцовите школи скочиха срещу Стойчо Кацаров

15144
на 14.10.2021
ПОРЕДЕН ПРОТЕСТ: И танцовите школи скочиха срещу Стойчо Кацаров
Автор:   ПИК

Собствениците на занимални, езикови школи, танцови школи излязоха на протест пред Регионалната здравна инспекция в столицата. Те са против действията на служебния кабинет на Румен Радев и мерките на Стойчо Кацаров, след които от столичното РЗИ издадоха мерки срещу коронавируса, които засягат културния сектор.

препоръчано

Спонтанният им протест беше тази сутрин преди работно време пред сградата на столичното РЗИ на улица "Враня". 

Според тях не е справедливо училищата да работят, а неформалният сектор, каквито са школите, да бъдат тотално спрени да работят.

“Децата са единствените ограничени от тази заповед. Единствено работата на езиковите и танцовите школи е спряна безусловно – без значение какъв е режимът на работа. За сметка на това на други бизнеси се дава да работят”, коментира пред Нова телевизия една от недоволстващите.

“Образованието на децата не е равносилно на това да пропуснеш вечеря в ресторант и да си сготвиш вкъщи. Ние работим с натрупване. Ако спрем сега, това е равносилно на това да изхвърлим на боклука направеното досега”, допълниха още недоволните от мерките.

Сподели:
Бомба x
БЕЗ БРЪЧКИ: Нощни навици за по-красива и здрава кожа БЕЗ БРЪЧКИ: Нощни навици за по-красива и здрава кожа
ПИК TV x
ПИК TV! Проф. Анастас Герджиков: Удивен съм, че именно президентът е нарушил Конституцията на държавата (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ПИК TV! Проф. Анастас Герджиков: Удивен съм, че именно президентът е нарушил Конституцията на държавата (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 309
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това