Пореден скандал: Кандидат-депутатка на Киро Канадеца издуши Елин Пелин със смрад на гнилоч

Час Пик ГЛАВНА

Пореден скандал: Кандидат-депутатка на Киро Канадеца издуши Елин Пелин със смрад на гнилоч

90932
на 17.10.2021
Пореден скандал: Кандидат-депутатка на Киро Канадеца издуши Елин Пелин със смрад на гнилоч
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Кандидат-депутатката от политическото сдружение на Кирил Петков ПП ПП Яна Балникова, която води листата им в Габрово, издуши жителите на Елин Пелин със смрад на гнилоч и екстременти.

WINBET – Ултра завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

препоръчано

Това става ясно от неспирните жалби на местното население, че нито в домете им, нито навън не може да се диша от ужасната миризма на разлагащи се трупове. А огромни черни мухи нахлуват в жилищата им и полепват по стените ми и лете, и зиме. 

Хората са в див ужас, писали са жалби, а зам.-кметът на общината Николай Савов взема енергични мерки да сложи ред в ситуацията и да успокои гражданите.

Първоизточник на проблема със смрадта в Елин Пелин идва от фирма, в която проектен мениджър е въпросната габровска кандидат-депутатка на Киро Канадеца Яна Балникова. Тя се помещава в хале под наем до самите жилищни сгради в Елин Пелин, където си е направила "ферма за насекоми".

Всъщност става дума за някакво авангардно занимание, при което се използват екстременти, а огромните черни мухи по тях дават т.н. лаври, от които след това да се правят хранителни добавки. При това фирмата на Балникова си е вдигнала и постройка до нея, която ДНСК би трябвало да премахне според твърденията на зам.-кмета, че е незаконна. Както и изобщо да се изнесе от Елин Пелин по настояване на осмърдените и възмутените граждани.

Според множество публикации Балникова прди 3 години е успяла да прилапа 5,7 млн. долара финансиране от различни фондове, в които ръководната роля е на друг съратник на Киро Канадеца и съосновател на политически проект с Асен Василев - Даниел Лорер. А пък те са финансирани от Фонда на фондовете, сиреч от държавата.

Общият приход на фирмата за 3 години обаче е едва 30 000 лева, което любителката на авангардните иновации Балникова обяснява с изостаналостта на нашенеца, който не ще да яде гниди под никаква форма, нито да ги дава на животните си.

При това положение не е ясно с какво се храни самата Балникова, освен може би със собствените си продукти от екстрементите. И още по-малко е ясно как връща парите, с които е захранила фирмата си.

Тя обаче бодро се представя за експерт в аутсорсинг индустрията, сферата на биотехнологиите и кръговата икономика. Вероятно това е причината Киро Канадеца да припознае завършилата японистика в СУ "Климен Охридски" и магистратура по Бизнес администрация в софийския Американски университет като зам.-министър на икономиката преди да го последва в политиката.

Очевидно е, че аферистите Кирил Петков и Асен Василев подбират себеподобни за политическия си проект. А сега на габровци им остава да изберат дали също да се осмърдят и да се обзаведат с големи прилепчиви черни мухи по домовете и обществените си сгради като хората в Елин Пелин или да започнат да се тъпчат с гнидите на Балникова, получени от същите тия мухи и екстрементите, които обитават.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи
ПИК TV x
СУПЕР ШОУ! Кирил Петков даде рецепта как ПИК да стане нормална медия: Трябва само да... (ВИДЕО) СУПЕР ШОУ! Кирил Петков даде рецепта как ПИК да стане нормална медия: Трябва само да... (ВИДЕО)
ново
Днес: 4
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК