ПОРЕДЕН УЖАС: В Ивицата Газа са убити три деца

СВЕТЪТ ДНЕС

ПОРЕДЕН УЖАС: В Ивицата Газа са убити три деца

20164
на 29.10.2018
ПОРЕДЕН УЖАС: В Ивицата Газа са убити три деца
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

В Ивицата Газа са били убити три момчета на възраст между 12 и 14 години при израелски въздушни удари, са съобщили палестински медици, пише британският The Guardian, като цитира АР.

препоръчано

Според съобщения от изралеската армия от въздуха са били ударени трима палестинци, които са се доближили до граничната ограда, предава Фокус.

Според палестинските медици децата са били убити при въздушен удар на Израел в югоизточната част на Ивицата Газа.
От израелската армия съобщават, че от въздуха са ударени трима палестинци, които в неделя се доближили до граничната ограда и „очевидно се опитвали да сложат“ експлозив на нея.

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА: Везните обмислят раздяла, Лъвовете пълнят портфейла ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА: Везните обмислят раздяла, Лъвовете пълнят портфейла
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Колтуклиева хвана Биршен Ибрямова на къс пас след удобното интервю по бТВ. Жената на Джейхан се скри в палатката след абсурдни обяснения за 100-те бона подкуп (ВИДЕО/СНИМКИ/ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Колтуклиева хвана Биршен Ибрямова на къс пас след удобното интервю по бТВ. Жената на Джейхан се скри в палатката след абсурдни обяснения за 100-те бона подкуп (ВИДЕО/СНИМКИ/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 43
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК