ПОРЕДНА ЗАГУБА: Фелдшер от Брацигово умря от COVID-19

Региони

ПОРЕДНА ЗАГУБА: Фелдшер от Брацигово умря от COVID-19

6230
на 04.12.2020
ПОРЕДНА ЗАГУБА: Фелдшер от Брацигово умря от COVID-19
Автор:   ПИК

Фелдшер от Брацигово си отиде от COVID-19, съобщиха негови колеги във Фейсбук. Това е поредният фелдшер, който стана жертва на вируса.

препоръчано

"Днес към небесния екип на спешните медици се присъедини Димитър Комитов, медицински фелдшер от ФСМП гр.Брацигово Той загуби битката с коварния Ковид-19, а ние загубихме прекрасен човек,приятел и колега.Светлина по пътя му!", написаха Национална асоциация работещи в спешна медицинска помощ.

Междувременно броят на починалите от новия коронавирус у нас в здравеопазването продължава да расте. Според последните данни на Министерството на здравеопазването COVID-19 е доказан при 6624 медицински служители. Нови 205 случая са регистрирани през изминалите 24 часа, 72 от които са установени при лекари, 76 - при медицински сестри, 20 - при санитари, 3 - при фелдшери и 34 - при друг медицински персонал. Статистика за починалите в системата обаче не се подава от властите.

Сподели:
Бомба x
Кои са най-сериозните и най-забавните зодии Кои са най-сериозните и най-забавните зодии
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК: Борисов и правителството удължиха извънредната епидемична обстановка до 30 април! Досега са отпуснати 2 млрд. за запазване на заетостта и за подкрепа на бизнеса (ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК: Борисов и правителството удължиха извънредната епидемична обстановка до 30 април! Досега са отпуснати 2 млрд. за запазване на заетостта и за подкрепа на бизнеса (ВИДЕО)
ново
Днес: 9
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това