ПОРЕДНА ИНТРИГА: Меган Маркъл и принц Хари обвиниха Би Би Си в клевета

ГАЛЕРИЯ ШОУ

ПОРЕДНА ИНТРИГА: Меган Маркъл и принц Хари обвиниха Би Би Си в клевета

4317
на 11.06.2021
ПОРЕДНА ИНТРИГА: Меган Маркъл и принц Хари обвиниха Би Би Си в клевета
Автор:   ПИК

Преди по-малко от седмица на бял свят се появи второто дете на Меган Маркъл и принц Хари – дъщеричката им Лилибет Даяна. Много британци не одобриха избора на име за бебето, като немалко журналисти и кралски експерти изказаха позициите си по темата.

препоръчано

BBC даже заявиха, че разполагат с информация, че херцозите на Съсекс дори не са се консултирали с кралицата за избора на име.

Причината да се говори за одобрението на кралица Елизабет II е, че  Лилибет е галеното име, с което са я наричали близките й като дете. Но тъкмо тази новина от страна на BBC ядоса Меган и Хари.

Те обвиниха медията в клевета и потърсиха помощта на адвокати. "Статията на BBC съдържа неверни неща и клевети. Принц Хари не само е разговарял със семейството си, но кралица Елизабет II е била първият човек, на когото той се е обадил и е поискал позволение за името Лилибет Даяна - в чест не само на Нейно Величество, но и на майката на Хари, Даяна Спенсър. Ако кралицата не бе съгласна с това, херцозите никога нямаше да си позволят да нарекат дъщеря си така", казват адвокатите на Меган и Хари.

Всяко решение и всяка стъпка на Меган Маркъл и принц Хари продължават да разбунват духовете, пише "Ева".

Сподели:
Бомба x
Конгресмени от САЩ за НЛО: Става нещо, с което не можем да се справим Конгресмени от САЩ за НЛО: Става нещо, с което не можем да се справим
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Борисов: Целта на проверката на прокурорите съм аз. Съчиняват нещо за случай от 2009 г. и търсят кошаревски свидетели. Трябва ли всички като Стъки да си търсим правата? (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Борисов: Целта на проверката на прокурорите съм аз. Съчиняват нещо за случай от 2009 г. и търсят кошаревски свидетели. Трябва ли всички като Стъки да си търсим правата? (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 133
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това