ПОРЕДНА ОПАСНА ГОНКА: Черен джип, натъпкан с мигранти, подлуди бургаската полиция (СНИМКА)

Крими

ПОРЕДНА ОПАСНА ГОНКА: Черен джип, натъпкан с мигранти, подлуди бургаската полиция (СНИМКА)

10326
на 20.05.2023
ПОРЕДНА ОПАСНА ГОНКА: Черен джип, натъпкан с мигранти, подлуди бургаската полиция (СНИМКА)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Поредна инфарктна гонка на джип с мигранти изправи на нокти бургаската полиция преди минути. Чудо е, че в преследването няма жертви и пострадали, тъй като над града вали, видимостта е лоша, а асфалтът е хлъзгав.

препоръчано

Около 13:20 часа черният джип Мерцедес е навлязъл в Бургас от бул. “Тодор Александров“. Не се е подчинил на стоп палка, съобщава "Флагман".

Гонитбата с полицаите на територията на града е преминала в посока ул. “Крайезерна“. Около входа на Пристанище "Запад" и централата на „Бургасбус“ водачът е предприел обратен завой. Вместо да поеме към околовръстната улица за изход към АМ „Тракия“, той е тръгнал към вътрешен път с ограничен достъп.

Причината за това е станала насрещно движеща се патрулка. След като видял, че няма да може да се изплъзне, водачът е зарязал джипа, в който има мигранти и е хукнал да бяга между сградите, в които има малки частни бизнеси.

Издирването му продължава и към момента.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за събота - личните отношения на Стрелците им създават проблеми, Рибите подвластни на чувствата САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за събота - личните отношения на Стрелците им създават проблеми, Рибите подвластни на чувствата
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов в Асеновград: Никой, освен нас, не желае да има правителство - Промяната искат да излъжат, че изборите са били опорочени (ОБНОВЕНА/ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов в Асеновград: Никой, освен нас, не желае да има правителство - Промяната искат да излъжат, че изборите са били опорочени (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
ново
Днес: 71
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК