Поредна размяна на военнопленници между Украйна и Русия

Европа

Поредна размяна на военнопленници между Украйна и Русия

8601
на 17.07.2024
Поредна размяна на военнопленници между Украйна и Русия
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Днес ще се състои поредната размяна на военнопленници между Украйна и Русия, съобщава Блумбърг. Тя се осъществява с посредничеството на Обединените арабски емирства.

препоръчано

180 руски и украински военнопленници трябва да се върнат у дома - по 90 от двете страни. Тази размяна увеличава общия брой на освободените тази година с посредничеството на Обединените арабски емирства до 1400 души.

В Киев президентът Володимир Зеленски призова парламента да приеме закони за отнемане на отличия на украинци, действали срещу страната си. Така според него ще бъде възстановена справедливостта спрямо героите, които бранят страната и онези, които са я предали.

Украйна и още 50 страни обвиниха Русия в лицемерие, след като в Съвета за сигурност на ООН външния ѝ министър Сергей Лавров председателства среща за сътрудничеството в интерес на по-справедлив и демократичен ред.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 22 октомври - приходите на Телците са впечатляващи, положителна промяна в личния живот на Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 22 октомври - приходите на Телците са впечатляващи, положителна промяна в личния живот на Стрелците
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК ТV! Бойко Борисов БЕСЕН: 217 милиона лихви сме платили само заради глупостите на Промяната. Вече ми поставят условия кой да е премиерът (ОБНОВЕНА/ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК ТV! Бойко Борисов БЕСЕН: 217 милиона лихви сме платили само заради глупостите на "Промяната". Вече ми поставят условия кой да е премиерът (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
ново
Днес: 133
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК