Поредно заседание по делото срещу алкохолния бос Миню Стайков

Темида

Поредно заседание по делото срещу алкохолния бос Миню Стайков

6858
на 14.05.2021
Поредно заседание по делото срещу алкохолния бос Миню Стайков
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Поредно заседание по делото срещу алкохолния бос Миню Стайков. Той е подсъдим по обвинения за нелегалната фабрика за цигари в Карнобат и данъчни престъпления. 

препоръчано

През февруари бизнесменът беше освободен от следствения арест, където лежа две години и половина. В момента той е затворен вкъщи с електронна гривна за наблюдение. 

т 2019-та година Стайков е подсъдим и за злоупотреба с еврофондове. 

Вчера новият правосъден министър Янаки Стоилов разпореди проверка – за това дали е имало извращения в ареста срещу карнобатския бизнесмен. 

Такива твърдения направи по-рано пред комисията за ревизия на парламента зърнопроизводителят Светослав Илчовски.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
Хороскопът на Алена за петък: Трудности заради роднини за Близнаците, възможни измами за Лъвовете Хороскопът на Алена за петък: Трудности заради роднини за Близнаците, възможни измами за Лъвовете
ПИК TV x
Проф. Антоанета Христова с ЕКШЪН ПРОГНОЗА пред ПИК TV: Служебното правителство ще управлява дълго! ГЕРБ налага цензура на алтернативите на сглобката в трите основни телевизии (ВИДЕО) Проф. Антоанета Христова с ЕКШЪН ПРОГНОЗА пред ПИК TV: Служебното правителство ще управлява дълго! ГЕРБ налага цензура на алтернативите на сглобката в трите основни телевизии (ВИДЕО)
ново
Днес: 1
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК