Поредно зверство: Бракониери убиха елени в Разградско

Крими

Поредно зверство: Бракониери убиха елени в Разградско

3828
на 14.04.2021
Поредно зверство: Бракониери убиха елени в Разградско
Автор:   ПИК

Пореден бракониерски лов в Разградско. След като преди две седмици жертва на бракониери стана зубър - животно от застрашен вид, в извън защитена територия са намерени два убити елена. Полицията в Разград е започнала разследване, съобщава Нова телевизия.

препоръчано

В понеделник сутринта Иван излязъл на работа с трактора. В землището на село Благоево се натъкнал на неочаквана гледка. 

Оказало се, че имало следи от гуми в цялата нива и от влачено животно в разстояние на около 400 метра. Криминалисти  направили оглед на мястото, а ветеринарен лекар установил, че еленът е убит с огнестрелно оръжие. 

Съдейки по рогата хората, които са намерили елена смятат, че е на не повечео от две години. Казват обаче, че теглото му било почти 200 килограма. Хората от Благоево предполагат, че благородните животни са преследвани с джипове, защото местността е трудно проходима. Казват още, че според тях незаконният лов е организиран през нощта, а в него са участвали повече от двама души.

От местната ловна дружинка не могат да си обяснят причината за поредния бракониерски улов. В Благоево не е имало подобен случай досега.

Сподели:
Бомба x
СЛАДКО ОТМЪЩЕНИЕ! Няколко начина да го накараш да съжалява, че вече не сте заедно СЛАДКО ОТМЪЩЕНИЕ! Няколко начина да го накараш да съжалява, че вече не сте заедно
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Бареков скочи на Манолова: Защо излъгахте и ми скрихте сигналите за корупция, които бяха първи? Радев ви каза - остава ви една вечер (ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Бареков скочи на Манолова: Защо излъгахте и ми скрихте сигналите за корупция, които бяха първи? Радев ви каза - остава ви една вечер (ВИДЕО)
ново
Днес: 59
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това