ПОРЕДНО НАПРЕЖЕНИЕ: Косово все пак ще глобява за сръбски регистрационни номера

Балкани

ПОРЕДНО НАПРЕЖЕНИЕ: Косово все пак ще глобява за сръбски регистрационни номера

3971
на 21.11.2022
ПОРЕДНО НАПРЕЖЕНИЕ: Косово все пак ще глобява за сръбски регистрационни номера
Автор:   ПИК

Косово потвърди промяната в правилата за регистрационните номера, която предизвика кризата със Сърбия, и предупреди за глоби от 21 ноември. Това съобщи страницата на косовската полиция във Фейсбук.

препоръчано

Полицията в Косово напомни на всички собственици на превозни средства, живеещи в Косово, които имат автомобили със сръбски регистрационни номера, да спазват новите правила.

Освен това в изявлението на полицията се отбелязва, че от 1 ноември в съответствие с решението на правителството на собствениците на такива превозни средства вече са издадени предупреждения.

"Съгласно решението предупрежденията ще се издават до 21 ноември, а след тази дата, от 22 ноември до 21 януари 2023 г. включително, всички собственици на превозни средства, които влизат на територията на Република Косово с незаконни регистрационни номера, ще бъдат глобявани от косовската полиция в съответствие с действащото законодателство", се казва в изявлението.

Следвайте ПИК вече и в Телеграм

Сподели:
Бомба x
АСТРОЛОГ СЪВЕТВА: Днес е най-спокойният и мирен ден - за любов, смирение и прошка АСТРОЛОГ СЪВЕТВА: Днес е най-спокойният и мирен ден - за любов, смирение и прошка
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Борисов след разкритията за манипулация на вота: Това е висша степен на корупция - да откраднеш изборите! Кирил Петков сигурно държи кода в джоба си. Всячески искат да отидат на избори, защото колкото повече време минава, далаверите им излизат (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ПЪРВО В ПИК TV! Борисов след разкритията за манипулация на вота: Това е висша степен на корупция - да откраднеш изборите! Кирил Петков сигурно държи кода в джоба си. Всячески искат да отидат на избори, защото колкото повече време минава, далаверите им излизат (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 63
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК