Вход
София
Времето в София 7 o C

Порно карикатура на Комарницки с Борисов взриви фейсбук

Порно карикатура на Комарницки с Борисов взриви фейсбук

на 06.11.2019
234341
68
Порно карикатура на Комарницки с Борисов взриви фейсбук
Автор: ПИК
06.11.2019
68
234341

Отвратителна карикатура на Христо Комарницки с премиера Бойко Борисов, публикувана в сайта на "Сега", собственост на газовия олигарх Сашо Дончев, взриви  фейсбук и социалните мрежи в последните часове, видя ПИК. Политици, журналисти и анализатора са потресени от "произведението", по-гнусно и от порно.

Потресаващата карикатура, която незнайно защо е публикувана без знак 18+ дори, е толкова пошла, че не се нуждае от коментар. По-скандалното в случая обаче е, че авторът и изданието, за което работи, се гаврят с животоспасяващата акция за донорство. Както ПИК съобщи, по-рано днес премиерът Бойко Борисов и всички министри от кабинета се присъединиха към инициативата за даряване на органите си, давайки пример на обществото. 

България е на едно от последните места в Европа по тази тема и инициативата на кабинета бе приета от медиците и цялото общество като много добър и важен пример за гражданите. Затова гаврата на "Сега" и Комарницки потресе всички.

Пръв омерзението си от порно карикатурата изрази пиарът на ГЕРБ Никола Николов.

"Нещо "Днес е денят"? А? Нещо не виждам гняв и отвращение! Няма призиви да спрат да бъдат легитимирани неетични издания! Защо ли? По-голямо падение от това "творение" и публикуването му от това "издание" скоро не бях виждал! За етиката на карикатуриста пък ще си прехапя езика, че едва се сдържам! Как не ви е срам? Да се гаврите със свещен акт като донорството, който дава шанс за живот на много нуждаещи се, е дъно!", написа той, а постът му за минути бе споделен от стотици хора. 

Собственикът на агенция ПИК Недялко Недялков и екипът ни също са омерзени от нечуваната гавра. 

"Аре бе, умнокрасивите, къде сте? Няма ли да се възмутите от тая гадост на другарчето ви Комарницки? Джамджиева, Клозет, Гочева, Прокопи, няма ли да има декларация да се бойкотира вестник "Сега" на газовия барон Сашо Дончев? Нещо като "Днес е денят", а?

Това не е ли порно, или стандартите ви са двойни? Порно е само когато се отнася до Вибратора от Дебъ.

Комарницки, освен че е пълен некадърник и комплексар, си сложи тежък грях на душата, като разчовърка болката на клетниците, нуждаещи се от трансплантация. И това само заради атавистичната му омраза към Борисов. За този грях ще го съди един друг съд, не нашият...", възмути се и Недялков. 

"За гадната карикатура на Комарницки. Всички го ругаете и това е естествено. Той е авторът.

Но у мен се обажда редакторът и най-вече главният редактор. Комарко може да си рисува каквото си иска, но кой разреши публикуването на тази карикатура?

Да, виждам едно пловдивско пухче в дясно, вероятно Дани Каназирева, но колко души го разбират?

Само да напомня, че при трагедията с Шарли Ебдо СНН и на приктика всички медии в САЩ отказаха да публикуват карикатурите на списанието, за да не предизвикват читателите/зрителите и защото не е особено морално.

В един вестник има и главен редактор и първи зам.-главен и наблюдаващ на броя. Какво стана?

Или щото е против Бойко всичко върви?", написа в остър коментар и журналистът Евгени Петров. 

Сподели:
Напиши коментар »
(68)
1
Когато не могат по легитимен способ да вземат властта, тогава ГАДОВЕТЕ си спомнят как бащите им са унищожили България на 9.9.1944г с външна военна помощ! Нов 9.9.1944г няма да има, начукайте си го в тъпите,червени куфалници! Каквото желаете, двойно да Ви се върне, на семейството Ви също! Проклети да сте!
2
Дано комара е здрав БОГ прощава и АЗ !
3
Аре бе, кво толко
5
ТОВА Е ПЪЛЕН ИДИОТИЗЪМ НА ХОМОСЕКСУАЛНИЯ КОМАРНИТЦКИ .....НИЩО ...! КОМАРНИТЦКИ СТАВА КАРИКАТУРА НА САМИЯ СЕБЕ СИ ...КОМАРНИТЦКИ СЕ МИСЛИ ЗА ОРИГИНАЛЕН ...ПСИХАРИТЕ САМО РИСУВАТ ТАКА ..! ПРОСТАК ....И ПОСЛЕ ВИКАТ “ НЯМА ДЕМОКРАЦИЯ И НЯМА СВОБОДА НА СЛОВАТА “....ТОВА НЕ Е СВОБОДА НА СЛОВАТА А РАЗКОЛ В БЪЛГАРСКАТА СВОБОДНА ЖУРНАЛИСТИКА ! РАЗКОЛ !
6
ТОЯ “ ХУДОЖНИК “РИСУВА КАТО ПЪЛЕН ПСИХАР .....ПОЗОР ...! БОЛЕН И...ЗРУД !
7
Карикатура, като след спечелени от ГЕРБ избори. Можеше да бъде озаглавена "Виденията на един гласувал за Мая Манолова". Явно е изпаднал в истерия, иначе талантливия карикатурист Христо Комарнитски.
8
Що не нарисува порното в Кремъл?Донорът Малинов нещо не е интересен,дори с орден?Или щото Шеф Дончев е завършил в Русия?Смешен драскач,даже и скици не можеш да рисуваш,но дупе...за това втори като теб няма!
9
Процесите и настроенията в държавата не са тъждествени с какофонията във фейсбук и мечтите на БСП лузерите.Това, че някой привижда „пожара на бунта“,пребивавайки в собствения си „балон“ в социалните мрежи,не означава,че извън него бушува революционен подем.Свобода или Социализъм!Свобода или Ниновизъм! Свобода или чалгаризация!Свобода или Маргинализъм!Добруване или Галевизъм!Жена с тъмно минало,престъпно настояще и незавидно бъдеще,няма бивш негър и бивша социалистка,острие и говорител на ДПС!
10
Комарницки , ПОЕМИ ГО ОТ ВСЯКЪДЕ , ВСЪЩНОСТ НА КОЛКО градуса си ? Мърша , издишаща алкохолни пари ???
11
Каква е разликата между тия дето се взривяват като им обидиш пророка ония с брадата и гeйберастите ?
12
Кокъла не е за изпускане.
13
Браво много хубава карикатура ,НА БОЛНИ МозаЦи,нека се радват,то простотията не ходи по гората ,а по КумаНиззКИЙ.
14
Донорството днес е актуална тема, освен това не Комара каза, че ще дарява и не той подписа съгласие за това. Комара си държи ръката на пулса и само отброява ударите, които не той създава. Да защитаваш една долнопробна и проста мутра, която съсипва народа и родината си, е толко долно и мерзко, че такъв подлец и за донор не става.
15
Чудя се кой е по-вреден в момента на БГ - комунистите или ДБ-илите?!? Копайте още надолу БОКЛУЦИ! За вас дъно няма. Аз мога да плувам и ще изплувам. И не мисля да ви спасявам! БОКЛУК събрал се с друг БОКЛУК и обработват БОКЛУЦИТЕ ! Аре - не в ляво а под дъното!!! ПОЗОР комарницки - една добра идея за БГ и ти да я опозориш! Дано ти натрошат крак и се нуждаеш от подобна кост!!! ПОЗОР! ПОЗОР! ПОЗОР!
16
Естетично погледнато, древногръцкия му анфас прилича на Сократ!Като гледам в каква тежка и непоносима слободия живеем,не е чудна смелостта му да плюе Борисов .А като споменах Сократ,за такава карикатура в Русия, набедения ни Леонардо щеше вместо чаша с бучиниш да вдигне наздравица с Новичок.
17
Каква добра идея, бе, дебил? Органите са си наши, ако решим ще ги дадем, ако не - няма. Свещено право е това, не е въпрос нито на продуктово позициониране, нито на агитация. Ти имаш ли идея органите на колко българи всеки божи ден се транспортират от страната в неизвестна посока? Кого спасяваме? На кого помагаме? И защо за нашите нуждаещи се вечно няма донори, знаеш ли? За търговия с органи чувал ли бе, позор такъв? Нещастник!
19
Какви органи, бе ? Защо да не се касае за донори на Партията ? Да пълнят паничката...
20
Нямало свобода на словото в България! Тук има направо свободия!
21
Дори вече не се крият какви са, толкова са елементарни и прости. Време е за съд, извън съда и в съда.
22
За Комарницки има точно определение:завършен идиот!
23
Този човек - Комарницки, като фалира в. "Сега", чий задник ще целува - на Прокопиев? Но и "Дневник" е тръгнал натам ...
24
Рано или късно всичко се връща на този свят! При вас това стана по-рано, което е добре.
25
Това спокойно може да мине и за зад-ника на БСП или сестра Галева след поредните избори !
26
Нещо не ми стана ясен рисувача комар,защото доколкото си спомням много ми прилича на автопортрет,та какво е искал да каже,разяснете ми моля.
27
ами щом не можеш да се разбереш с простия значи имаш нужда от сериозна психиатрична помощ :)))
28
Защо се ядосвате? Комарнитски отдавна е на дъното! Като млад рисуваше само управители на "Плод-зеленчук" и громеше капитализЪма! Посредствен , с вулгарно и просташко чувство за "хумор" той ще си остане завинаги в помията, която сътвориха с неговите господари!
29
Кое не ви е ясно свинското дупе или другата част ?
30
Гнусно и бездарно за доказалият се с евтин цинизъм Комарницки! Да не говорим за неосъзнатата гавра с хората , които чакат за трансплантация! Явно желанието да печели на гърба на Премиера, му е притъпило някои нормални инстинкти за реалността!
31
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
32
Говори се, че комарницки, прави свирки на мангалия.
33
Борисов и кабинета му унишожиха здравеопазването и непрекъснато го източват, затварят държавни болници в интерес на непреъснато нови частни такива, болните не намират лечение, а здравите ги правят болни заради източване на платени пътеки, и на този фон тоя с многото титли сега пък донор се прави.....Ние ли сме лудите или те...?!
34
отговор на коментар
Комарницки да не се чуди защо не се харесват карикатурите му грозни като него прости само едно нищо може да създава нищо.завистлив стар изхабен комунист
35
Ясно Е, че мразите Борисов, но първо си изберете наследника му - Нинова или Славчо? Честито на спечелилия.
36
Не им стана номера с Мая Кукуто и изпаднаха в бяс.Олигарха Дончев ,не знае вече на кой свят е,потроши пари на вятъра.Но точно донорството да опошляват с явен цинизъм е позорно падение.Това не е карикатура, а пропагандни напъни да породи силен ефект с бруталност и секстизъм,само,че самия автор става жалък.
37
А дали ако карикатуристът беше на мястото на Борисов, щеше да остиска и един месец???
38
бойко ги е ударил много лошо. вият като бити мастии
39
Не е , направил ви е само една свирка, и всички бездарни и кирливи комунета се изреждат да му свирят на нея!
40
бойко ги би за пореден път. строи пътища, участваме активно в европа, кристалина. а този човечец драска някакви неща. 99,9999 % от българския народ няма представа за този човек и карикатурите му. мушанка. а по бай тошово време да нарисува карикатура.
41
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
42
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
43
По добре да ми л-ижеш топките на мен а аз ще те намразя отзад, а между другото най омразните и мразени дебилни приматски същества в БГ сте вие чугунените кратуни които прогонихте хората от страната с л-изането на супер-супер омразното парцалеско трио в държавата Импексова,Галева и Милиончева!
44
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
45
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
47
Христо комарницки е тъп долен педерунгел и лизач на миризливата шунда на курни крадливата крушарска циганка.., която като млада чевръста активистка на сдс заради приватизацията на импекса била изяла де що седесарски чеп видяла и след това преминала на рязани депесарски суджуци и всяка година на Бузлуджа целува тъпия си електорат със същия помиярски сурат. Де що е бесепар е дебилен олигофрен и долен крадлив мангасар
48
Освен че е тъп Габровски циганин тоя комарницки е изявен гей от педи дружината на изявения старозагорски педерунгел псевдо журналиста от вестника с 2 броя тираж симов голия охлюв
49
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
50
отговор на коментар
Точно така. Призовавам Иван Стамболов -Сула и всички уважаващи себе си творци да презрат мижитурката Комарницки, да бойкотират сътрудничество с вестника заради простотията на журналистите и редакторите му. Ще преживеят без тези хонорари. И не е проблемът дали е Борисов, Станишев или Стефан Данаилов. Проблемът е, че злобни некадърници насаждат простотия и всепозволеност като норма на поведение. Затова се чупят пейките по парковете, драскат се стените на сградите, измъчват се и се убиват животни, оплюва се всяко начинание! Това оскотяване трябва да се спре!
51
Ако ги бяха осъдили,сега нямаше да бъдем свидетели на това грозно творение. Долно обкръжение,долно „изкуство”!
52
Човек лишен от естетическо чувство ,стои на степента на животното - какъвто е автора такава и карикатурата.
53
Да се присмиваш и омаловажаваш усилията и дейноста на един самоотвержен боец,какъвто е Б.Борисов,де да бяха повече като него,завистниците,циниците,крадците му се присмиват.Само че народът ГИ ОТВЯ ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ„НАРОДЪТ НЕ МОЖЕШ ДА ИЗЛЪЖЕШ,СКОРО И НИНОВА И МИЛИОНЧЕВА ЩЕ СИ ПОЛУЧАТ ЗАСЛУЖЕНОТО“
54
Не е необходим мозък да сътвориш такава експлозивна простотия!Може би автора е гладен ,жаден и полово незадоволен,
55
ББ е б.О.г !
56
НЯМА ПО-ГОЛЯМА ПРОСТОТИЯ ОТ ТАЗИ ДРАСКАНИЦА НА ТОЗИ ВЗЕЛ СЕБЕ СИ ЗА СТОЖЕР НА МОРАЛА!!! БОКЛУК, СТРАШЕН БОКЛУК - НИЩО СЪЩЕСТВЕНО В ТАЗИ ДРАСКАНИЦА, ОСВЕН ОМРАЗАТА НА ЕДИН ДЕБИЛ
57
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
58
Най-перверзният и порнографски а сайт в България, така да се каже, гербаджийското "Работническо дело" се "възмущава на една карикатура, в която няма дори и следа от порнография! Но се подиграва чудесно с този престъпник, който вече 10 години се подиграва с народа и с държавата ни?! Браво, Комарницки! Абе,ПИК, защо триете всички коментари, които харесват карикатурата?
59
Ей, с какво сме го заслужили това...нарисуваното нещо!
60
И в Света на демокрацията--USA, такава нагла и просташка карикатура не може да се допусне. Трябва сурови глоби. 9
61
Комара си е направил АВТОПОРТРЕТ бе хора .... не виждате ли приликата.
62
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
63
Това е толкова гадно и тъпо.Тоя шибалник Комарницки е шибано мръсно червеногъзо КОПЕЛЕ!
64
Ей, Го4е (№61), БРАВО за острото око! Погледнах снимката на тази мутра Комарницки и като я сравних с карикатурата - 1:1 прилика! Гледал се е в огледалото, когато е рисувал!
65
Жалък,продажен сайт - изтриха десетките коментари,които подкрепяха Комарницки и гражданската му позиция.Оставили са гробарските лизачи в опит да манипулират общественото мнение.Отврат.
66
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
67
отговор на коментар
КЛЕТВИТЕ СЕ ВРТЪЩАТ ВИНАГИ , КАТО БУМЕРАНГ СА !!!
68
ха ха ха
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Кой е най-успешният политик в България по време на прехода?
Общо гласували: 14382
архив

- Майко, ангелите летят ли? - Летят, детето ми. - Снощи чух баща ми да казва на слугинята "ангелче мое" . Тя кога ще лети? - От утре, миличко.

няма нови новини
Днес: 44
hot
най-четени новини в момента
сега
1530
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Депутатите приеха на първо четене бюджет 2020, Нинова пак си прави реклама, ГЕРБ и Патриотите си разменят остри реплики (ОБНОВЕНА)
x
Знаете ли кои са вълшебните думи по време на секс?
x