Посланикът на Украйна ще получи орден „Мадарски конник“ първа степен

Животът днес

Посланикът на Украйна ще получи орден „Мадарски конник“ първа степен

6112
на 24.02.2023
Посланикът на Украйна ще получи орден „Мадарски конник“ първа степен
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Президентът Румен Радев ще удостои посланика на Украйна у нас Виталий Москаленко с орден „Мадарски конник“ първа степен на церемония в Гербовата зала на „Дондуков“ 2 в понеделник. Това съобщиха от прессекретариата на държавния глава. 

препоръчано

Държавното отличие е за всеотдайната работа на посланик Москаленко в тежките условия на войната срещу Украйна, както и за неговите особено големи заслуги за задълбочаването и разширяването на двустранните отношения между България и Украйна.

Европейският съюз е приел около четири милиона украински бежанци, а около 50 хиляди от тях, са в България, заяви днес заместник-председателят на Европейската комисия Валдис Домбровскис при посещението си в хуманитарния център на Сдружението на украинските организации в България - „Мати Украйна“, заедно с посланик Виталий Москаленко.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 94
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК