Последен шанс да гласуваме за лятно или зимно часово време

Животът днес

Последен шанс да гласуваме за лятно или зимно часово време

24805
на 11.10.2018
Последен шанс да гласуваме за лятно или зимно часово време
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Днес е последният ден, в който българските граждани могат да изразят мнението си кое часово време предпочитат - лятното или зимното.

WINBET – Ранно изплащане за брой голове за първи път в България! (18+)

препоръчано

Допитването тече онлайн от края на септември на сайта на Министерския съвет. До момента са гласували над 12 000 души, като участието изисква регистрация. Очаква се Министерството на енергетиката да изготви националната позиция за това лятно или зимно часово време да избере страната ни в бъдеще, като се съобрази с позициите на различни институции по този въпрос.

Както е известно, на европейско равнище се обсъжда промяна в регламента за определяне на лятно и зимно часово време. Всяка държава членка трябва сама да избере към кой от сегашните часови варианти ще се придържа в бъдеще.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 април - успех във всички начинания за Телците, лични проблеми терзаят Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 април - успех във всички начинания за Телците, лични проблеми терзаят Скорпионите
ПИК TV x
ПИК TV! ЕКШЪН В ПАРЛАМЕНТА: Депутати се ритаха в кулоарите. Искрен Митев: Грозни сцени и глупост (ВИДЕО) ПИК TV! ЕКШЪН В ПАРЛАМЕНТА: Депутати се ритаха в кулоарите. Искрен Митев: Грозни сцени и глупост (ВИДЕО)
ново
Днес: 0
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК