ПОСЛЕДЕН ШАНС! Лятно или зимно време - гласуването приключва днес

Животът днес

ПОСЛЕДЕН ШАНС! Лятно или зимно време - гласуването приключва днес

20582
на 11.10.2018
ПОСЛЕДЕН ШАНС! Лятно или зимно време - гласуването приключва днес
Автор:   ПИК

Днес е последният ден, в който българските граждани могат да изразят мнението си кое часово време предпочитат - лятното или зимното. Допитването тече онлайн от края на септември на сайта на Министерския съвет.

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

препоръчано

Очаква се Министерството на енергетиката да изготви националната позиция за това лятно или зимно часово време да избере страната ни вбъдеще, като се съобрази с позициите на различни институции по този въпрос.

До момента са гласували над 12 000 души, като участието изисква регистрация, предава "Новини.бг".

Както е известно, на европейско равнище се обсъжда промяна в регламента за определяне на лятно и зимно часово време. Всяка държава членка трябва сама да избере към кой от сегашните часови варианти ще се придържа в бъдеще.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците
ПИК TV x
Топ конституционалистът доц. Борислав Цеков с важни подробности пред ПИК TV: Радев не може да откаже назначаване на министри! Ако никой не иска да бъде служебен премиер, трябва да ни управлява правителството в оставка (ВИДЕО) Топ конституционалистът доц. Борислав Цеков с важни подробности пред ПИК TV: Радев не може да откаже назначаване на министри! Ако никой не иска да бъде служебен премиер, трябва да ни управлява правителството в оставка (ВИДЕО)
ново
Днес: 0
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК