Последните трима президенти на БФС ще гледат финала на Евро 2024

Футбол

Последните трима президенти на БФС ще гледат финала на Евро 2024

20367
на 14.07.2024
Последните трима президенти на БФС ще гледат финала на Евро 2024
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Последните трима президенти на БФС - Борислав Михайлов, Георги Иванов и Михаил Касабов са в Берлин и ще присъстват на финала на Евро 2024 между Испания и Англия, съобщи "Спортал". 

препоръчано

Михайлов е специален гост на УЕФА, Георги Иванов е в германската столица в качеството си на актуален президент на футболния ни съюз, а Михаил Касабов придружи Иванов и при откриването на Европейското.

Сред българската делегация са още Стойне Манолов и Антон Генов.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за събота - личните отношения на Стрелците им създават проблеми, Рибите подвластни на чувствата САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за събота - личните отношения на Стрелците им създават проблеми, Рибите подвластни на чувствата
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов в Асеновград: Никой, освен нас, не желае да има правителство - Промяната искат да излъжат, че изборите са били опорочени (ОБНОВЕНА/ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов в Асеновград: Никой, освен нас, не желае да има правителство - Промяната искат да излъжат, че изборите са били опорочени (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
ново
Днес: 2
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК