ПОСЛЕДНО СБОГОМ: Прощаваме се с рок легендата Кирил Маричков

Епицентър

ПОСЛЕДНО СБОГОМ: Прощаваме се с рок легендата Кирил Маричков

36377
преди 5 часа
ПОСЛЕДНО СБОГОМ: Прощаваме се с рок легендата Кирил Маричков
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Днес се прощаваме с рок легендата Кирил Маричков. Опелото ще бъде в столичния храм "Света София" от 13 часа.

препоръчано

Един от най-известните и обичани изпълнители си отиде броени дни преди да навърши 80 години при инцидент във врачанското село Селановци.

Стотици хиляди българи, почитатели на музиканта, потънаха в скръб от загубата на Кирил Маричков, а социалните мрежи бяха залети от спомени, песни и снимки на големия рок изпълнител. 

Над 150 китаристи изсвириха "Клетва" на "Щурците" от култовия филм "Вчера"
Кирил Маричков е една от емблемите на българската рок сцена. Първите му стъпки в музиката са с "Бъндараците", след което създава и групата "Щурците", а в последните години свиреше с "Фондацията". В списъка на неговите хитове са "Рок в минало време", "Вкусът на времето" и "Две следи".

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Ето го ексклузивния хороскоп на Алена за 15 октомври - семейни драми вгорчават деня на Девите, вторникът е емоционален за Стрелците САМО В ПИК: Ето го ексклузивния хороскоп на Алена за 15 октомври - семейни драми вгорчават деня на Девите, вторникът е емоционален за Стрелците
ПИК TV x
Виктор Димчев пред ПИК TV: Намираме се в тежък махмурлук след революционното пиянство, което ни донесе Промяната (ВИДЕО) Виктор Димчев пред ПИК TV: Намираме се в тежък махмурлук след революционното пиянство, което ни донесе "Промяната" (ВИДЕО)
ново
Днес: 51
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК