Посолството на Финландия в Москва е получило три писма с бял прах

Европа

Посолството на Финландия в Москва е получило три писма с бял прах

7570
на 14.04.2023
Посолството на Финландия в Москва е получило три писма с бял прах
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Посолството на Финландия в Москва се е свързало с руското външно министерство, след като е получило три писма с бял прах, съобщи Ройтерс. Информацията е на агенция РИА.

препоръчано

Отношенията между Москва и Хелзинки рязко се влошиха, след като Финландия официално се присъедини към НАТО на 4 април, ставайки тридесет и първият член на ръководения от САЩ военен съюз.

Финландия има дълга сухопътна граница с Русия.

"Известия" отбелязва на свой ред, че френското посолство в Москва е получило на 12 април пратка с кости. Те били поставени в бял пакет с подпис "Поща на Русия". Като изпращащ пратката бил отбелязан продуцентът Пиер Нотариани из Италия..., починал през 2006 г. От дипломатическото представителство са отказали коментар на информацията.

Посолството на Франция в Москва е получавало и друг път заплашителни пратки. През декември 2022 г. пристигнали два буркана - с мъртви мишка и паяк. Скенерът веднага реагирал, след което на място била извикана полиция.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за неделя - Близнаците да очакват материални успехи, Везните ще сключат успешни сделки САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за неделя - Близнаците да очакват материални успехи, Везните ще сключат успешни сделки
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 51
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК