Постоянен арест за турския шофьор за катастрофата с жертва на Хаинбоаз

Темида

Постоянен арест за турския шофьор за катастрофата с жертва на Хаинбоаз

15215
на 29.07.2024
Постоянен арест за турския шофьор за катастрофата с жертва на Хаинбоаз
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Великотърновският окръжен съд наложи постоянен арест на 39-годишния турски гражданин за причиняване на смърт при катастрофата в Прохода на Републиката, съобщиха от полицията.

препоръчано

Срещу него в Районното управление на полицията се води досъдебно производство за причиняване на смърт на друг водач на тежкотоварен камион, при пътнотранспортно произшествие, възникнало на 25 юли в прохода - в района на село Въглевци. 

Турският гражданин е привлечен като обвиняем и разследването продължава.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за събота - личните отношения на Стрелците им създават проблеми, Рибите подвластни на чувствата САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за събота - личните отношения на Стрелците им създават проблеми, Рибите подвластни на чувствата
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов в Асеновград: Никой, освен нас, не желае да има правителство - Промяната искат да излъжат, че изборите са били опорочени (ОБНОВЕНА/ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов в Асеновград: Никой, освен нас, не желае да има правителство - Промяната искат да излъжат, че изборите са били опорочени (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
ново
Днес: 42
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК