Постоянен арест на задържаните след акцията на „Кобра”

Крими

Постоянен арест на задържаните след акцията на „Кобра”

15058
преди 9 часа
Постоянен арест на задържаните след акцията на „Кобра”
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Постоянен арест на задържаните след акцията на спецзвеното „Кобра”. Четиримата мъже са обвинени за заплаха и изнудване.

препоръчано

Единият С.В. е привлечен към наказателна отговорност за това, че за периода от февруари до 16 октомври 2024 г. в София, с цел да принуди млад мъж да се разпореди с вещи - го е заплашил с насилие и му е причинил лека телесна повреда.

В.В. К.Х. и И.К. са обвинени за това, че за периода от 6 септември до 20 септември в София, с цел да принудят мъж да се разпореди с вещи, са го заплашили с убийство и са му причинили лека телесна повреда.

Образувано е досъдебно производство. Задържаните ги заплашват от 2 до 8 години затвор.

С постановление на наблюдаващ прокурор четиримата бяха задържани за срок до 72 часа. Състав на Софийския районен съд се съгласи с доводите на дежурния прокурор, че обвиняемите могат да извършат друго престъпление и им наложи мярка за неотклонение „задържане под стража”.

Мерките за неотклонение подлежат на обжалване пред Софийския градски съд.

 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 21 октомври - Овните да не обещават заем на роднини, неприятели вредят на Козирозите с интриги и клевети САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 21 октомври - Овните да не обещават заем на роднини, неприятели вредят на Козирозите с интриги и клевети
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов с ОЩЕ ОТГОВОРИ на въпроса защо трябва да се гласува: Вече е ясно, че нито Денков, нито Василев и Петков стават за премиери и министри (ОБНОВЕНА/ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов с ОЩЕ ОТГОВОРИ на въпроса защо трябва да се гласува: Вече е ясно, че нито Денков, нито Василев и Петков стават за премиери и министри (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
ново
Днес: 119
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК