ПОТВЪРДЕНО: Кирчо на инструкции при Сивия кардинал на уйдурмата с ГЕРБ (ДОКАЗАТЕЛСТВО)

Акценти

ПОТВЪРДЕНО: Кирчо на инструкции при Сивия кардинал на уйдурмата с ГЕРБ (ДОКАЗАТЕЛСТВО)

226331
на 29.05.2023
ПОТВЪРДЕНО: Кирчо на инструкции при Сивия кардинал на уйдурмата с ГЕРБ (ДОКАЗАТЕЛСТВО)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Вече няма и грам съмнение - Кирил Петков е на инструкции при Сивия кардинал на политическото инженерство у нас - Иван Кръстев, след като записът на Руди Гела постави "на трупчета" преговорите с ГЕРБ за ротационно правителство.

препоръчано

Срещата на съпредседателя на "Продължаваме промяната" и Кръстев бе замаскирана като "откриване на местна структура" в Братислава.

Както ПИК писа вчера, в столицата на Словакия днес започва международният форум Globesec2023, който ще продължи до 31 май. В него ще участва и шефката на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен, за която в записа се говори, че е обещала да вкара България в Шенген през задния вход.

След забъркания от Петков международен скандал, който дори предизвика гнева на германския евродепутат от Свободната демократическа партия (FDP) Мориц Кьорнер, че Кирчо ще прави мазни салтанати на Фон дер Лайен, е като бял ден ясно. Кьорнер разкритикува остро председателя на Европейската комисия заради шокиращия запис от Националния съвет на "Продължаваме промяната", в който Петков обяснява, че тя му е дала указания как да заобиколим правилата, за да влезе България в еврозоната.

Проверка на ПИК установи, че Кирил Петков е отчел присъствие на международният форум Globesec2023 и през миналата година. А сега ще е не просто слушател, а и лектор. И, о, каква изненада - лектор на Globesec2023 ще бъде и Иван Кръстев!

Изявите и на двамата са насрочени за 30 май, вторник. Това стана ясно от сайта на форума, където имената на бившия премиер и на Кръстев, който заедно със своите соросоидни кукловоди и днес режисират задкулисието по високите етажи на властта и превръщат ГЕРБ в трета партийна патерица на кръга "Капитал" след ДБ и ПП, са официално записани сред лекторите.

След всичко това остава загадка защо пресцентърът на "Промяната" скри от обществото, че поводът за пътуването на Кирил Петков до Братислава е участието му във въпросното мероприятие.

Всъщност логичното обяснение би могло да бъде следното - за да се покрие срещата му с Иван Кръстев!

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 82
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК