ПОТВЪРДЕНО: Оставиха Иван Дюмона в ареста заради зверското убийство на улица "Москва" в Орешник

Темида

ПОТВЪРДЕНО: Оставиха Иван Дюмона в ареста заради зверското убийство на улица "Москва" в Орешник

14311
на 17.10.2019
ПОТВЪРДЕНО: Оставиха Иван Дюмона в ареста заради зверското убийство на улица Москва в Орешник
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Бургаският Апелативен съд потвърди определение на Окръжния съд в Ямбол, с което беше взета най-тежката мярка за неотклонение "задържане под стража“ спрямо Иван П. от тополовградското село Орешник.

WINBET – Ултра завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

препоръчано

Познатият като Иван Дюмона е привлечен в качеството на обвиняем за това, че на 8 октомври на улица "Москва" №12 в здравната служба на селото, умишлено чрез нанасяне на удари с нож по тялото е умъртвил 72-годишния Димитър, като същия е бил медицински специалист и убийството е извършено при изпълнение на службата и функцията му.

За престъплението, в което Иван е обвинен, законът предвижда три алтернативни наказания - лишаване от свобода от 20 до 30 години, доживотен затвор или доживотен затвор без замяна.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да бягат от ласкатели, Раците да очакват нови запознанства САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да бягат от ласкатели, Раците да очакват нови запознанства
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Ядосаха Борисов заради служебното правителство: Защо не питате как Гвоздейков и Вътев са министри? Радев и Денков не приеха идеята ни за стратегически енергийни доставки (ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Ядосаха Борисов заради служебното правителство: Защо не питате как Гвоздейков и Вътев са министри? Радев и Денков не приеха идеята ни за стратегически енергийни доставки (ВИДЕО)
ново
Днес: 54
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК