Потвърди се новината на ПИК: Би Ти Ви сваля Цитиридис - ето кой го заменя от 4 януари

ГАЛЕРИЯ ШОУ

Потвърди се новината на ПИК: Би Ти Ви сваля Цитиридис - ето кой го заменя от 4 януари

149517
на 29.12.2020
Потвърди се новината на ПИК: Би Ти Ви сваля Цитиридис - ето кой го заменя от 4 януари
Автор:   ПИК

Потвърди се новината на ПИК от миналата седмицата - нискорейтинговото шоу на Николаос Цитиридис пада от ефира на Би Ти Ви официално от 4 януари!

WINBET – забавление онлайн с над 2000 слот игри! (18+)

препоръчано

Предаването, чиято цел бе да запълни времето на задържалото се 19 години шоу на Слави Трифонов, спира по-малко от година, откакто се излъчва.

Последната поява на Цитиридис на екран ще бъде на 31 декември в двучасово новогодишно предаване, в което за асистент медията му "връчи" Рая Пеева.

Още следващата вечер - 1 януари, шоуто не присъства в програмата на Би Ти Ви, но от понеделник на негово място, от 22.30 ч., ще върви далеч по-интересната медицинска драма "Добрият доктор". 

Както ПИК вече писа, шоуто на Цитиридис е с изключително нисък рейтинг, а в същото време генерира огромни разходи - от порядъка на половин милион лева на месец. Тези цифри не устройват новото ръководство в лицето Петер Келнер и Мартин Швехлак, които вече започнаха с рокадите в медията.

Както е известно, чистката започна от най-високите етажи - с поста си като шеф на новините се прости Венелин Петков, в стола му седна водещията на сутрешния блок Антон Хекимян.

Освен "Добрият доктор", Би Ти Ви ще завърти от 4 януари и нов турски сериял. "Безмилостен град" е с начален час  20.00 часа, на мястото на приключилата наскоро семейна сага "Завинаги". А от 21 ч. зрителите ще гледат за пръв път румънска поредица - "Влад".

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците
ПИК TV x
ЕКШЪН В ПИК TV! Нежното острие на Слави притисна Асен Василев, нарече го шмекер и цар на финансовите машинации (ВИДЕО) ЕКШЪН В ПИК TV! Нежното острие на Слави притисна Асен Василев, нарече го шмекер и цар на финансовите машинации (ВИДЕО)
ново
Днес: 51
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК