Потвърди се новината на ПИК: Ето кой е новият шеф на ГДНП

Акценти

Потвърди се новината на ПИК: Ето кой е новият шеф на ГДНП

252260
на 27.08.2024
Потвърди се новината на ПИК: Ето кой е новият шеф на ГДНП
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Мирослав Рашков е новият шеф на Главна дирекция "Национална полиция". Постът стана вакантен, защото Атанас Илков, който бе директор там, стана вътрешен министър.

препоръчано

Още в неделя ПИК съобщи преди всички, че именно Рашков е един от двамата фаворити за поста.

Рашков досега беше заместник-шеф на ГДБОП. Той е при антимафиотите от 2021 г., а от миналата година стана  заместник на Явор Серафимов. Бил е шеф на икономическите полицаи в Националната полиция, работил е и в СДВР и софийската ОД на МВР.

свързани новини

Стягайте коланите. Фокусът е към МВР и трябва да сме максимално организирани и концентрирани. Не се съмнявам във вашите професионални качества и отдаденост, казал Илков на доскорошните си колеги. И казал, че е още по-взискателен, но ще оправдаят доверието на обществото. 

Обстановката не ми е непозната, ще намерим диалог в нашата работа на всички нива, обърнал се пък Рашков към колегите си.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за неделя - Близнаците да очакват материални успехи, Везните ще сключат успешни сделки САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за неделя - Близнаците да очакват материални успехи, Везните ще сключат успешни сделки
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 37
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК