Вход
София
Времето в София 15 o C

ПОТОМСТВО: Децата на брат Галев отличници по химия, живеят скромно в София

ПОТОМСТВО: Децата на брат Галев отличници по химия, живеят скромно в София

на 28.10.2019
38268
0
ПОТОМСТВО: Децата на брат Галев отличници по химия, живеят скромно в София
Автор: ПИК
28.10.2019
0
38268

Наследниците на Ангел Христов – единия от тандема Братя Галеви, заживяха в София от няколко месеца.

Синът Виктор и дъщерята Елен на единия от братята са студенти в Химикотехнологичния и металургичен институт в столицата. Двамата живеели под наем и не демонстрирали лукс. Дори състудентите им не знаели, че са деца на Ангел Христов. Виктор и Елен са отличници в специалността „Фин органичен синтез“ в редовна форма на обучение. Дори Елен кандидатствала за стипендия и имала намерение да продължи образованието си в чужбина.

Майка им Радмила живее в Дупница. Дамата е треньор на малки таланти в художествената гимнастика, които редовно печелят отличия в шампионати. Никой не я гледа накриво, защото Геле помагал на много хора въпреки страшната си слава.

Ангел Христов и Пламен Гелв избягаха от България през 2012 година, малко преди да бъдат осъдени окончателно по 5 години затвор заради рекет, пише столичен седмичник.

Оттогава комисията за незаконно имущество води дела срещу тях. Искът срещу Ангел Христов, съпругата и децата му е в размер на 2,25 милиона лева, а срещу Пламен Гелев и наследниците му – 2,26 милиона лева. Въпреки това децата на Христов останаха да учат в България, а дъщерята на Пламен Гелев отдавна живее и учи в Лондон, където е и майка й Емилия.

Сподели:
свързани новини
САМО В ПИК И "РЕТРО"! Брат Галев на тайна среща с щерка си в САЩ САМО В ПИК И "РЕТРО"! Брат Галев на тайна среща с щерка си в САЩ
Пламен Галев е успял да използва новата си самоличност, с...
на 08.05.2018
Принцът на Дупница и племенник на Галев хвана бухалката, за да... Принцът на Дупница и племенник на Галев хвана бухалката, за да...
Наследникът на Галеви - Томас Иванов хвана бухалката....
на 28.11.2018
Балдъзата на Пламен Галев - Вероника събира погледи с луксозно „Ауди А7” Балдъзата на Пламен Галев - Вероника събира погледи с луксозно „Ауди А7”
След приятелката на Пламен Галев – Юлиана, и сестра...
на 20.12.2018
Жесток въргал в дискотеката на гарда на Брат Галев в Сапарева баня, трима окървавени Жесток въргал в дискотеката на гарда на Брат Галев в Сапарева баня, трима окървавени
Трима пострадаха в жестоко меле в дискотека в Сапарева...
на 15.05.2019
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
За кого ще гласувате при избори днес?
Общо гласували: 34922
архив

На конкурс за прокопаване на голям тунел се явяват американска, френска и българска фирми. Основният въпрос е какво отклонение дават фирмите при срещата на двата ръкава.
Американците:
- Ние гарантираме отклонение от 1 метър!
Французите:
- Ние можем да постигнем отклонение 35 сантиметра!
Българите:
- Ако двата ръкава не се срещнат, ще прокопаем два тунела!

x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Здравните власти с аларма: За последната седмица е отчетен ръст на смъртността от 50% (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
x
ОЧАКВА НИ СБЛЪСЪК: Астероидът Апофис лети с бясна скорост към Земята
x