Потресаващо е как политическият елит се лашка между "Козяк" и Митрофанова

Час Пик ГЛАВНА

Потресаващо е как политическият елит се лашка между "Козяк" и Митрофанова

53082
на 15.07.2022
Потресаващо е как политическият елит се лашка между Козяк и Митрофанова

Хората имат пълното право да бъдат отвратени.

препоръчано

Една част от партиите, легендирани като "евроатлантически", обслужват безгръбначно американската легация, откъдето им суфлират как и кога да съставят кабинет. Диктуват дори персоналния състав на този кабинет.

Държавният департамент на САЩ, превзет от неолибералки и културни марксисти, открито лобира за "правителство". Такова нещо, поне публично, не са си позволявали и от ЦК на КПСС при другарите Брежнев, Андропов и Черненко.

Друга част от партиите е на хонорар в руското посолство, изхранва се от копейки, съучаства в диверсионната дейност на кремълския шпионаж, отдава чест на Путин и раболепничи на остатъците от КГБ - ГРУ.

Народът панически издирва пробългарска партия, партия на българското посолство.

Не е нужно да си Ванга, за да пророкуваш, че активността на предсрочните избори няма да надвиши 25-30%. Особено с лесните за манипулация мадуровки.

Българските граждани са лишени от свободния избор, заложен в Конституцията - нито могат сами да изберат КАК да дадат гласа си, нито има за КОГО.

Дилемата "щатска колония" или "съветска губерния" е потресаваща. Потресаващо е колко лесно и евтино изкупиха политическия ни елит и българските медии. Това отчайва, алиенира, принуждава те да изпаднеш във вътрешна емиграция.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - неподозирани възможности за Близнаците, стабилни приходи за Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - неподозирани възможности за Близнаците, стабилни приходи за Стрелците
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Недялко Недялков с ексклузивно ВИДЕО от затворената Руска църква, полиция пази опустелия храм. Сбират се скръбни хора с цветя ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Недялко Недялков с ексклузивно ВИДЕО от затворената Руска църква, полиция пази опустелия храм. Сбират се скръбни хора с цветя
ново
Днес: 104
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК