ПОТРЕС! Богаташът Аталай дирижира гладната стачка на секретарката на Доган (СНИМКИ)

Акценти

ПОТРЕС! Богаташът Аталай дирижира гладната стачка на секретарката на Доган (СНИМКИ)

186038
преди 19 часа
ПОТРЕС! Богаташът Аталай дирижира гладната стачка на секретарката на Доган (СНИМКИ)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Eдин от най-богатите родни политици Рамадан Аталай дирижира "гладната стачка", която обяви съпругата на задържания за подкуп Джейхан Ибрямов пред сградата на бившия партиен дом в София, пише БЛИЦ.

препоръчано

Аталай, чийто син Равин има десетки фирми с колосални обороти, минава за един от доверениците на Ахмед Доган.

Години наред Аталай беше шеф на енергийната комисия в парламента, докато неговия син откриваше компания след компания със сходен предмет на дейност.

Почти 30 години Аталай се е сраснал с Народното събрание и неизменно е депутат. В това време банковите сметки на фамилията му набъбват със скоростта на светлината.

 Откакто беше изхвърлен от парламентарната група на ДПС, Аталай обикаля като свободен електрод и участва в различни мероприятия в услуга на господаря си.

Сега вероятно Доган го е изпратил да обслужва бившата си секретарка Биршен, която твърди, че ще гладува, докато не освободят нейния мъж от ареста.

Женицата около Доган живее в невероятен лукс, докато българските избиратели тънат в мизерия!

Играта на дерибеите приключва, въпреки нескопосаните опити на приближени до тях медии и социологически агенции да ги обслужат.

Снимки: ПИК

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Телците да внимават със спечелените пари, Ракът и Лъвът рискува с изневерите САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Телците да внимават със спечелените пари, Ракът и Лъвът рискува с изневерите
ПИК TV x
ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК TV! Познавачът на ДПС Петър Бояджиев с шокиращи откровения: Доган е успешен проект на Русия. Винаги е бил измамник и е най-големият вредител на България (ВИДЕО) ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК TV! Познавачът на ДПС Петър Бояджиев с шокиращи откровения: Доган е успешен проект на Русия. Винаги е бил измамник и е най-големият вредител на България (ВИДЕО)
ново
Днес: 7
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК