ПОТРЕС! Вижте кои се подредиха на митинг срещу Атанас Илков (СНИМКИ)

Епицентър

ПОТРЕС! Вижте кои се подредиха на митинг срещу Атанас Илков (СНИМКИ)

191702
преди 5 часа
ПОТРЕС! Вижте кои се подредиха на митинг срещу Атанас Илков (СНИМКИ)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Вижте кои се подредиха на митинг срещу служебния вътрешен министър Атанас Илков пред МВР! Биршен Ибрямова, секретарка и довереница на Ахмед Доган - чийто съпруг Джейхан, беше заловен в момента, когато получава 100 000 белязани лева на паркинга на “Кауфланд” в София, от бизнесмена Мирослав Тодоров, който многократно му е давал суми между 20 000 и 100 000 лева, за да получава услуги от народния представител.

препоръчано

За това свидетелства пред разследващите самият Мирослав Тодоров. Два състава - на СГС и на САС - оставиха кандидата за депутат на “Алианса за права и свободи” в ареста.

Божидар Божанов - посочен от бившия министър на електронното управление Александър Йоловски като участник, заедно с Кирил Петков, в опит за рекет и сплашване - пробутване на фирми за участие в обществени поръчки за няколкостотин милиона лева. Йоловски продължава да е охраняван от НСО.

Лена Бориславова - уличена в подправяне на подписи върху документи на сдружение “Да запазим Корал”, разпитвана от прокурори. И Божанов, и Бориславова са активни функционери на “Продължаваме промяната - Демократична България” - лидерите на групировката Кирил Петков и Николай Денков бяха публично изловени на предизборно събитие във “Факултета”, организирано от шурея на Киро Японеца - известният трафикант на дрога и хора, купувач на гласове Оси - герой в прословутия списък на Ивайло Мирчев за купуване на избиратели.

Днес ПИК показа снимки на Борислава Пенева, от старозагорската листа на ППДБ, с брокер на гласове в ромската махала “Лозенец”. Държавната служителка обикаля из махалите с мерцедес за 100 000 лева. Какво искате, а?! За какво се борите? Да останете недосегаеми. Е, няма как да стане!

Мирчев, защо мълчиш за своите?

Соня Колтуклиева

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 22 октомври - приходите на Телците са впечатляващи, положителна промяна в личния живот на Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 22 октомври - приходите на Телците са впечатляващи, положителна промяна в личния живот на Стрелците
ПИК TV x
КУЛТОВА ИСТОРИЯ! Борисов разказа какво му се е случило за първи път, докато чака в задръстването в София (ВИДЕО) КУЛТОВА ИСТОРИЯ! Борисов разказа какво му се е случило за първи път, докато чака в задръстването в София (ВИДЕО)
ново
Днес: 1
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК