ПОТРЕС: Корнелия Нинова продължава с погребалния пиар - щракнаха уж неволно соцлидерката на гроба на Ламбо (СНИМКИ)

Политика

ПОТРЕС: Корнелия Нинова продължава с погребалния пиар - щракнаха уж неволно соцлидерката на гроба на Ламбо (СНИМКИ)

59373
на 27.11.2020
ПОТРЕС: Корнелия Нинова продължава с погребалния пиар - щракнаха уж неволно соцлидерката на гроба на Ламбо (СНИМКИ)
Автор:   ПИК

Лидерката на БСП Корнелия Нинова очевидно отчаяно търси внимание, след като отново прибегна до погребален пиар, за да се появи в публичното пространство, видя ПИК.

препоръчано

Председателката на столетницата отиде днес на гроба на Ламбо, за да почете паметта му навръх 1 година от кончината му. Естествено, Нинова не пропусна да си щракне снимка на фона на надгробната плоча на големия български актьор. Кадърът по-късно беше качен от народния представител от БСП Георги Гьоков.

Припомняме, че това не е първият случай, в който лидерката на социалистите си прави пиар с паметта на Стефан Данаилов. През май, когато се навършиха 6 месеца от кончината му, Нинова отново си качи снимка от гробището в опит да припечели от обичта към големия актьор.

Тогава председателката на БСП качи снимката си в своя профил и получи дори недоумението на своите симпатизанти, като под снимката преобладаваха предимно негативни коментари. Очевидно това е и причината сега Нинова да избере друг подход и да не качва снимката лично, а през профила на колегата й Георги Гьоков, за да изглежда все едно така, че червената лидекра случайно е попаднала в кадъра.

Както ПИК съобщи, панахидата в памет на големия български артист Стефан Данаилов премина в тесен семеен кръг заради усложнената епидемична обстановка. Това обаче не попречи на Корнелия Нинова също да отиде до гроба на Ламбо, за да си направи пиар с паметта му.

Сподели:
Бомба x
Задава се ретрограден Меркурий - как ще се отрази на всяка зодия Задава се ретрограден Меркурий - как ще се отрази на всяка зодия
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК: Борисов и правителството удължиха извънредната епидемична обстановка до 30 април! Досега са отпуснати 2 млрд. за запазване на заетостта и за подкрепа на бизнеса (ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК: Борисов и правителството удължиха извънредната епидемична обстановка до 30 април! Досега са отпуснати 2 млрд. за запазване на заетостта и за подкрепа на бизнеса (ВИДЕО)
ново
Днес: 309
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това