Потрошиха линейка, докато се отзовава за пациент в казанлъшко село

Крими

Потрошиха линейка, докато се отзовава за пациент в казанлъшко село

22675
преди 5 часа
Потрошиха линейка, докато се отзовава за пациент в казанлъшко село
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Потрошиха линейка на спешния център в Казанлък, която се е отзовала на адрес за жена в тежко състояние в село Хаджи Димитрово, Казанлъшко.

препоръчано

Отивайки на адреса, спешните медици влизат в дома на болната жена и установяват, че трябва да я превозят с реанимационния автомобил. Излизайки отвън, виждат, че стъклото на задната врата е ударено с камък и е счупено. Наложило се да извикат друга линейка, която да превози пациентката до спешния център, а полиция на място да извърши оглед и да вземе необходимите мерки. Това не се случва за първи път със спешните медици в Казанлък и региона. 

Преди няколко дни друг автомобил на Центъра за спешна помощ пропадна в изкоп на ВиК и е извън строя. Така още един автомобил за няколко дни няма да е на разположение. Спешният център в Казанлък обслужва 5 общини и е един от най-големите центрове в България като обслужваща територия. 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - за Телците денят е благоприятен за създаване на семейство, за Лъвовете - за въздържане от изневери САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - за Телците денят е благоприятен за създаване на семейство, за Лъвовете - за въздържане от изневери
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Борисов: При ППДБ всичко е нула, но с 80 процента по-скъпа, каква завладяна държава, то няма какво да завладееш (ОБНОВЕНА/ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Борисов: При ППДБ всичко е нула, но с 80 процента по-скъпа, каква завладяна държава, то няма какво да завладееш (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
ново
Днес: 66
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК