ПОТЪНАХА МУ ГЕМИИТЕ: Ген. Атанасов развя бялото знаме - заговори за нова сглобка с ГЕРБ

Политика

ПОТЪНАХА МУ ГЕМИИТЕ: Ген. Атанасов развя бялото знаме - заговори за нова сглобка с ГЕРБ

123490
на 26.05.2024
ПОТЪНАХА МУ ГЕМИИТЕ: Ген. Атанасов развя бялото знаме - заговори за нова сглобка с ГЕРБ
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Не съм си променил отношението към никого. И след тези избори ще трябва да положим някакви усилия. Това, което социологията очертава макар, че има много неизвестни, двете големи коалиции трябва да си дадем сметка, че ако искаме България да се развива, трябва да намерим път към редовна власт.

препоръчано

Така съпредседателят на ДБ Атанас Атанасов, коментира от ефира на Би Ти Ви, дали от ППДБ ще седнат отново на масата за преговори с ГЕРБ след изборите на 9 юни.

"Всеки носи отговорност за собственото си поведение. Аз знам, че в политиката, никога не се казва никога“, продъли с пораженчески тон Атанасов, предвуксвайки загубата на вота.

"Това, което чувам от колегите от ГЕРБ, наистина е провокативно. Наслагаха някакви етикети за управлението... ГЕРБ се държаха като управляваща опозиция“, хвърли камък той.

Според него, от ДПС се държали назидателно и показвали, че имали влияние върху ГЕРБ. Освен това избирателите им оставали с чуството, че Пеевски влияел върху Борисов и те не знаели кога последният взимал решенията сам.

"Къде е г-жа Мария Габриел, къде изчезна? Аз имах усещането, че г-жа Габриел искаше да има правителство. Тези, които дърпаха конците отзад, провалиха преговорите, очаквайки след тези избори, да намалят нашата тежест“, опита се да вбие клин той в редиците на ГЕРБ.

Атанас Атанасов се оплака, че се разпространявали клевети и срещу тях работила огромна медийна машина. Това било целенасочена кампания, за да се подтиснела избирателната активност.

Той определи последния изтекъл запис на ПП като класически "Уотъргейт“. Службите пък били пробити, констатира накрая Атанасов.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 77
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК