ПОХВАЛНО: Учителка с COVID-19 преподава от вкъщи

Образование

ПОХВАЛНО: Учителка с COVID-19 преподава от вкъщи

11833
на 24.11.2020
ПОХВАЛНО: Учителка с COVID-19 преподава от вкъщи
Автор:   ПИК

Диагностицирана с COVID-19  учителка преподава от дома си. Румяна Рангелова от 6-о СУ в Перник сама е пожелала да продължи уроците си онлайн, въпреки че е в болничен отпуск, съобщи директорът на учебното заведение Адриана Ольова, цитирана от БНР.

препоръчано

Румяна Рангелова е учител по биология и химия, с дългогодишен педагогически стаж и е онези учители за които казваме, че са родени, за да бъдат учители.

Тя е диагностицирана с  PCR тест за коронавирус, под карантина е,  но тъй като е трудно да бъде намерен заместник, сама решава, че ще продължи да работи дистанционно от дома си.

"Тя не е учител, който ще допусне децата да изгубят материал. Ние можехме да запълним часовете като гражданско образование, но тя реши, че нейният предмет е изключително важен и децата не могат да си позволят да губят. Сама предложи да работи от вкъщи", каза директорът на училището Адриана Ольова.

Това, което най- много е изненадало директорът и учителите е поведението на учениците.

"Ако в нормалните присъствени часове могат да се обърнат и да си поговорят и да не внимават в определен момент от часа, тука всички през целия час не мръднаха. Те я слушаха, вземаха участие", допълни Ольова.

 

Сподели:
Бомба x
Уникалните свойства на меда - ето какви са те Уникалните свойства на меда - ето какви са те
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV: Борисов и кабинета подпомагат общините с 3.7 милиона лева: Действаме максимално бързо за справяне с щетите от наводненията (ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV: Борисов и кабинета подпомагат общините с 3.7 милиона лева: Действаме максимално бързо за справяне с щетите от наводненията (ВИДЕО)
ново
Днес: 31
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това