"Шествие на семейството"? Нова партия? По-консервативният ГЕРБ? Не, мерси!

КОМЕНТАРИ

"Шествие на семейството"? Нова партия? По-консервативният ГЕРБ? Не, мерси!

275634
на 22.06.2024
Шествие на семейството? Нова партия? По-консервативният ГЕРБ? Не, мерси!

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

А, "Шествие на семейството" не беше ли надпартийно?!

Май все пак съм бил прав, че не отидох. Ще се окаже партийно мероприятие, "по-консервативният ГЕРБ". Бойко си отваря нова писта срещу Радев.

Впрочем, на другаря вдясно на снимката ще напомня, че именно неговите покровители от розовата Демократическа партия плюс Сорос са спонсори и вдъхновители на гей прайдовете. Той срещу кого точно се бори?!

Вятър и мъгла е всичко. Вяра - никому. Гледайте си вашите семейства, приятели, не се занимавайте със "семейството" по принцип, че само ви използват...

Боря се със злото "София прайд" от 2013 г.

Някои от сегашните "борци" още са щъкали прави под масата.

Днес обаче не съм на "Шествие на семейството".

Иначе чудесната идея вече е брандирана за политически цели.

Това е платформата, от която ще тръгне новият "консервативен" проект на Шкварек, Кобрата&co. Готвят ни поредните спасители.

Тези хора отдавна са на хранилка в ГЕРБ и ДПС.

Не ме питайте откъде знам, защото знам. От първо лице.

Винаги се тревожа, когато едно благородно начинание е узурпирано от нискоостригани футболни агитки в черни фланелки, които носят националния флаг, театрално реват за "Майка България", пробутват типично фенска хореография, все едно са на ЦСКА - Левски, и уж представляват "младостта".

Същите бяха вклинени от статуквото в протестите срещу бежанците, за да ги опорочат.

Неофашизмът не е алтернатива на гейовете и неолибералките, няма да избирам между лошо и по-лошо.

Знам, че в това графично време позицията ми не е особено популярна. Всичко е черно или бяло. Народът е овълчен, разделен на секти, не прозира в детайлите...А социалните мрежи го дообуначиха, лишиха го съвсем от критично мислене. Късно ми е обаче да се нагаждам според конюнктурата.

"Когато демокрацията боледува, фашизмът идва до леглото й, но не за да я попита как е..."
Албер Камю

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени
ПИК TV x
Виктор Димчев с убийствен сценарий пред ПИК TV: Тримата големи трябва да се разберат или приключва парламентарната република. Реална е заплахата от... (ВИДЕО) Виктор Димчев с убийствен сценарий пред ПИК TV: Тримата големи трябва да се разберат или приключва парламентарната република. Реална е заплахата от... (ВИДЕО)
ново
Днес: 56
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК