ПОХОТ ПРЕД ОЛТАРА! Гей аферата в църквата се разраства! Нови, шокиращи разкрития разобличават разврата в расо - лъснаха умопомрачителни разговори (ВИДЕО 18+)

ВИДЕО

ПОХОТ ПРЕД ОЛТАРА! Гей аферата в църквата се разраства! Нови, шокиращи разкрития разобличават разврата в расо - лъснаха умопомрачителни разговори (ВИДЕО 18+)

181933
на 03.02.2017
ПОХОТ ПРЕД ОЛТАРА! Гей аферата в църквата се разраства! Нови, шокиращи разкрития разобличават разврата в расо - лъснаха умопомрачителни разговори (ВИДЕО 18+)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

За похотливостта на нашите духовни лица се говори отдавна. На няколко пъти ставахме свидетели на ужасяващи видеа, на които се вижда как попове си показват достойнството, говорят за секс с мъже и признават открито, че са гейове. Източникът, който разкри Троянската афера прави нови шокиращи разкрития. Той разказва пред "Господари на ефира", че монах Филарет вилнее в гей сайтове и си търси мъже за секс.

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)

препоръчано

 

Понастощем едни гостоприемни хора са приели известната кака Филка - монах Филарет, в една църква в Лом, разкрива анонимен мъж, който застава пред камерата на предаването.  

Обръщам се към патриарха на българската църква, ще му помогна, ще му дам имената на всички педали в църквата, а не той да бъде водач на такива хора. Но не към служителката в Синода, защото тя казва, че ако изгоним всички педали от църквата, тя ще остане без монаси, издава анонимният информатор на предаването. 

 

Решихме с един мой приятел да разобличим "кака Филка" и го пратих при него, посочва още свидетелят на скандала. Преди срещата с Филарет "кандидатът" за "обладаване" провежда скайп-разговор с него: 

 

- Здрасти, какво си търсиш?

фИЛАРЕТ: Здрасти, търся някого да изду.ам и да ме бодне

- Държа изключително на дискретност, метни снимки.

Ф: - Тук снимки нямам, поп съм много повече държа на дискретност...

- Ето мои снимки, за да добиеш представа. Кажи ако те кефя, свали снимка от фейсбук само да те видя. Ако имаш снимка на дупето прати. Имаш ли терен и кога си фри?

Ф. Нямам снимка на дупето, тесничко е, имам терен и сега съм фри...

(ОТЕЦЪТ ПОСТВА ЛИНК С ФЕЙСБУК ПРОФИЛА СИ)

- Като каза поп, мислех, че си стар и грозен, симпатичен си, ако имаш терен, можем да се видим

Ф. Хаха, мерси

- Ще мога след час, час и малко,трябва ми време да се пооправя, ако искаш дай телефон да се чуем

Ф. 0886....

- Влизам да си взема душ само и тръгвам към теб.

 

След кратък разговор, любовната среща е уредена. Радостен,  Филарет посреща госта си пред вратата....

  

 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да бягат от ласкатели, Раците да очакват нови запознанства САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да бягат от ласкатели, Раците да очакват нови запознанства
ПИК TV x
САМО В ПИК! Шутът на Киро с тъпа провокация - Найо Тицин нападна жена, крещи обиди в лицето й! Петков гледа безучастно и пита: Снимахте ли ме, докато си хапвах (ВИДЕО) САМО В ПИК! Шутът на Киро с тъпа провокация - Найо Тицин нападна жена, крещи обиди в лицето й! Петков гледа безучастно и пита: Снимахте ли ме, докато си хапвах (ВИДЕО)
ново
Днес: 22
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК