Починалата от отравянето с „Новичок“ е мислила, че се пръска със скъп парфюм

СВЕТЪТ ДНЕС

Починалата от отравянето с „Новичок“ е мислила, че се пръска със скъп парфюм

11861
на 25.07.2018
Починалата от отравянето с „Новичок“ е мислила, че се пръска със скъп парфюм
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Починалата от отравянето с „Новичок“ Дон Стърджис напръскала веществото по ръцете си мислейки, че е скъп парфюм, разказва нейният приятел, който оцеля , цитиран от лондонския вестник Evening Standard, цитира Фокус.
Той смята, че се спасил, защото е измил веднага субстанцията, която определя като мазна и без миризма.
В интервю за британската телевизия ITV, оцелелият Чарли Роули разказва, че флакончето вероятно е престояло няколко дни в техния дом и той го дал на приятелката си като и тя се напръскала с веществото по китките, после и той го изпробвал. Дон се оплакала, че я боли глава, след което казала, че се чувства странно и за около 15 минути изгубила съзнание.
Полицията открила шишенцето в банята, където била и самата Дон Стърджис и при изследването на веществото установили, че става дума за нервно-паралитичната субстанция „Новичок“, използвана за отравянето на бившия руски шпионин Сергей Скрипал и дъщеря му Юлия.

препоръчано

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за неделя - Близнаците да очакват материални успехи, Везните ще сключат успешни сделки САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за неделя - Близнаците да очакват материални успехи, Везните ще сключат успешни сделки
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 81
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК