Почина бразилският национал Зе Карлос

Световен футбол

Почина бразилският национал Зе Карлос

16691
на 26.10.2024
Почина бразилският национал Зе Карлос
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Бившият бразилски национал Зе Карлос почина на 56-годишна възраст. Meдиите в родината му съобщават, че е издъхнал в съня си.
 
През цялата си кариера бившият защитник играе за бразилски клубове, сред които Сао Каетано, Португеза, Жувентуд, Сао Пауло и Гремио. През 1998 г. Зе Карлос записа един мач за Бразилия на световното първенство.
 
"Зе Карлос беше важен член на отбора през 1998 г., когато стигнахме до финала. Той беше отличен играч, който направи страхотна кариера в няколко клуба. В този момент изказвам съболезнованията си на семейството и приятелите му", коментира шефът на Бразилската футболна асоциация Едналдо Родригеш.

препоръчано

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за решаващия изборен ден: Овенът да не прекалява във вярата към интимния си партньор, а Ракът ще се влюби безумно САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за решаващия изборен ден: Овенът да не прекалява във вярата към интимния си партньор, а Ракът ще се влюби безумно
ПИК TV x
Нидал Алгафари пред ПИК TV с ЕКСПРЕСЕН анализ за хода и финала на изборния ден (НА ЖИВО) Нидал Алгафари пред ПИК TV с ЕКСПРЕСЕН анализ за хода и финала на изборния ден (НА ЖИВО)
ново
Днес: 132
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК