Почина вокалистът на "Дъ Спешълс"

ГАЛЕРИЯ ШОУ

Почина вокалистът на "Дъ Спешълс"

8709
на 20.12.2022
Почина вокалистът на Дъ Спешълс
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Вокалистът на пионерите на британската ска сцена "Дъ Спешълс" Тери Хол почина на 63-годишна възраст, предадоха ДПА и Прес Асосиейшън, като се позоваха на съобщение на групата.

препоръчано

"С голяма тъга ви съобщаваме за кончината след кратко боледуване на Тери - наш приятел, брат и един от най-великите певци и текстописци в страната ни. Тери беше прекрасен съпруг и баща, една от най-милите, забавни и оригинални души. Той слизаше от сцената след концертите на "Дъ Спешълс" с три думи - "любов, любов, любов", се казва в съобщението на бандата в Туитър.

"Дъ Спешълс" са сред пионерите на ска музиката на Острова през 80-години на миналия век и добиват популярност със своите песни, критикуващи икономическата рецесия, обществения разпад и разделение.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 2 юли - Овните да се въздържат от взимане на важни решения, Козирозите да не прекаляват с хвалбите си САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 2 юли - Овните да се въздържат от взимане на важни решения, Козирозите да не прекаляват с хвалбите си
ПИК TV x
Политолог с ТОП прогноза пред ПИК TV: Центробежни сили се вихрят в ДПС. Ще има привременно правителство, защото партиите нямат пари за нови избори Политолог с ТОП прогноза пред ПИК TV: Центробежни сили се вихрят в ДПС. Ще има "привременно" правителство, защото партиите нямат пари за нови избори
ново
Днес: 118
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК