Почина дядото от Крива бара, пребит от внука си с бухалка

Региони

Почина дядото от Крива бара, пребит от внука си с бухалка

12613
на 26.04.2019
Почина дядото от Крива бара, пребит от внука си с бухалка
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

59-годишният мъж от Крива бара, който беше пребит с бухалка от внука си, е починал и досъдебното производство по случая, което беше образувано за нанасяне на тежка телесна повреда ще бъде променено в престъпление, довело до убийство, съобщи „Конкурент“.

WINBET – Ултра завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

препоръчано

Семейната разпра се разигра около 21:00 часа вечерта на 13 април. Тогава криминално проявеният и осъждан Александър, който е на 18 години, се скарал с дядо си Любомир. При разправията внукът нанесъл два удара с дървена бухалка в областта на главата на дядо си. От побоя 59-годишният мъж изпадна в кома заради счупен череп и с кръвоизлив в мозъка.

свързани новини

На 25 април той е починал в Университетска болница в Плевен и случаят вече е преобразуван в убийство.

Младежът е стар познайник на полицията. На 20 юни миналата година той беше задържан при акция на полицията в Козлодуй, като беше установено, че е засадил и отглеждал канабис в двора на баба си и дядо си в Крива бара. Тогава бяха изкоренени 43 стръка с канабис, всеки с дължина около два метра, като беше иззет и плик с готова продукция. Иззетото количество беше с общо тегло над килограм и половина и на обща стойност 6 429 лв.

Тогава все още непълнолетният Александър сключи споразумение с прокуратурата и беше осъден на пробация за срок от шест месеца.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи
ПИК TV x
Васил Тончев с ТОП прогноза пред ПИК TV: Борисов бие на вота - вариантите за мнозинство са два и той вече ги е набелязал. Но вървим към нова спирала от избори (ВИДЕО) Васил Тончев с ТОП прогноза пред ПИК TV: Борисов бие на вота - вариантите за мнозинство са два и той вече ги е набелязал. Но вървим към нова спирала от избори (ВИДЕО)
ново
Днес: 100
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК