Почина един от майсторите на Мария Силвестър

ГАЛЕРИЯ ШОУ

Почина един от майсторите на Мария Силвестър

56562
преди 5 часа
Почина един от майсторите на Мария Силвестър
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Един от бившите бригадири в предаването "Бригада Нов дом" почина и потопи в скръб колегите си.

Става дума за Валери Ангелов, който работеше с предишния бригадир Владимир Караджов.

препоръчано

"Да изпратим Вальо с усмивка! Той и бригадата са помогнали на над 70 семейства и над 250 деца. Светъл път му пожелаваме и Бог да прости греховете му", съобщи жената на Караджов, която дълго години бе продуцент на предаването.

Новината за смъртта на майстора потресе и новинарката Лиляна Боянова, която веднага коментира: "Разкошен човек! Светло да му е небето".

"Остава завинаги с Бригадата", категорични са и останалите работници. "Валето си замина. Благодаря ти, че беше с нас. Светъл път и мир на душата ти, Валери Ангелов", не скри мъката си водещата Мария Силвестър.

Тя в момента работи по заснемането на нов сезон на предаването. От миналата година бригадир е бившият участник във "Фермата" Калин Евтимов, който доведе своите хора в предаването, сред които и баща му.

Валери става телевизионна звезда през 2020 година, когато за първи път влиза в бригадата. Специалист е по сухо строителство, завършил е строителния техникум в София, напомня "Хотнюз".
 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния ден на септември: Овните да не пътуват, пари за Девите и Везните САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния ден на септември: Овните да не пътуват, пари за Девите и Везните
ПИК TV x
Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО) Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО)
ново
Днес: 1
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК