Почина протеже на Мадона

ГАЛЕРИЯ ШОУ

Почина протеже на Мадона

7294
на 07.05.2021
Почина протеже на Мадона
Автор:   ПИК

На 59 години след 3-годишна битка с онкологично заболяване почина певецът, музикант, модел и протеже на Мадона Ник Кеймън, особено известен с хита си Each time you break my heart от 1986 г. Пръв лошата новина съобщи в Инстаграм неговият колега и приятел Бой Джордж. 

препоръчано

Мадона пусна в Инстаграм стар кадър с двамата от 80-те и написа: "Сърцеразбиващо е да знам, че си си отишъл. Винаги си бил толкова мил и сладък човек, прекалено много си страдал. Надявам се да си по-щастлив където и да си, Ник Кеймън".

Ник Кеймън е роден в Есекс под истинското име Айвър Невил Кеймън и преди да пропее става популярен по целия свят от рекламата на джинсите Levi's 501. Точно тогава той получава псевдонима Ник.

В клипа той влиза в обществена пералня с дънки и бяла тениска, сваля си дрехите и ги пъха в пералнята под звуците на Heard it through the grapevine на Марвин Гей, оставайки по боксерки. Въпросната реклама привлича вниманието на Материалното момиче, която му поверява да изпълни песен, писана в съавторство от нея и Стивън Брей – именно Each time you break my heart, в който Мадона се проявява като бек-вокалистка.

Хитът стига върха на британската класация, постига шумен успех и в Германия, Испания, Франция и Италия, предава "Монитор".

Сподели:
Бомба x
ПРЕДИ ПЛАЖА: Ето я формулата за бързо премахване на мазнините по корема ПРЕДИ ПЛАЖА: Ето я формулата за бързо премахване на мазнините по корема
ПИК TV x
САМО В ПИК TV: Столичен бохем посегна към богаството на Фатик - ето кой се кани да отведе до олтара наследницата на митичния крими бос САМО В ПИК TV: Столичен бохем посегна към богаството на Фатик - ето кой се кани да отведе до олтара наследницата на митичния крими бос
ново
Днес: 158
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това