Почина режисьорът на "Ловци на духове"

ГАЛЕРИЯ ШОУ

Почина режисьорът на "Ловци на духове"

7205
на 14.02.2022
Почина режисьорът на Ловци на духове
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Канадският режисьор и продуцент Айвън Райтман, известен с филми като "Ловци на духове" и "Близнаци", почина в САЩ на 75-годишна възраст, съобщАВА Ройтерс.

препоръчано

Според американски медии Райтман е починал в неделя вечерта в дома си в Калифорния. Причината за смъртта не е уточнена.

Айвън Райтман е роден през 1946 г. в Чехословакия. Баща му притежава най-голямата фабрика за оцет в страната. Когато е на четири години, семейството на Райтман бяга от страната и след известно време се установява в Торонто, пише БГНЕС.

Режисьорът става широко известен филма "Ловци на духове" (1984). Сред другите филми на Райтман са "Близнаци" (1988), "Джуниър" (1995) и "Шест дни и седем нощи" (1998).

 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 15 май - радостни новини за Овните, Везните са подвластни на трудно сдържана емоция САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 15 май - радостни новини за Овните, Везните са подвластни на трудно сдържана емоция
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Борисов строява редиците във Враца. Северозападът приветства лидера на ГЕРБ (НА ЖИВО) ПЪРВО В ПИК TV! Борисов строява редиците във Враца. Северозападът приветства лидера на ГЕРБ (НА ЖИВО)
ново
Днес: 115
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК