Пощата на Веселин Марешки в морската ни столица се руши (СНИМКИ)

Региони

Пощата на Веселин Марешки в морската ни столица се руши (СНИМКИ)

10123
на 13.08.2020
Пощата на Веселин Марешки в морската ни столица се руши (СНИМКИ)

Мазилка пада от сградата на Централна поща във Варна.  За да не се стига до инциденти, опасният участък е ограден със сигнална лента, но преминаването по тротоара е затруднено. През юли миналата година стана ясно, че Веселин Марешки ще превърне част от сградата на централна поща във Варна в хотел. Намеренията на варненския бизнесмен и лидер на партия "Воля" са узаконени с издадено през май 2019 г. от Община Варна разрешително за строеж на фирма "Варнафарма" ЕООД, управлявана от съпругата на Марешки, Светлана Марешка.

препоръчано

Аптeчният бoc купи емблематичната сграда в сърцето на Варна през 2010 г. срещу 16 млн. лв. Първоначално се очакваше да я превърне в медицински център. От тогава Mapeши cтaвa пpитeжaтeл нa пoчти цялaтa cгpaдa, влючитeлнo и нeйнaтa мoдepнизиpaнa чacт oт cтpaнaтa нa бyл. "Bл. Bapнeнчик", пише Булфото.

 

Сподели:
Бомба x
Три признака, че сте във връзка с грешния човек Три признака, че сте във връзка с грешния човек
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Обвинената за получаването на колосален подкуп Десислава Иванчева отново се изправи пред съда - не уважиха искането й (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Обвинената за получаването на колосален подкуп Десислава Иванчева отново се изправи пред съда - не уважиха искането й (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 64
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това