Появиха се ПЪРВИ СНИМКИ И ВИДЕО от лобното място на Красимир Каменов-Къро

Акценти

Появиха се ПЪРВИ СНИМКИ И ВИДЕО от лобното място на Красимир Каменов-Къро

168416
на 25.05.2023
Появиха се ПЪРВИ СНИМКИ И ВИДЕО от лобното място на Красимир Каменов-Къро
Автор:   ПИК

Появиха се първи снимки от лобното място на родния подземен бос Красимир Каменов-Къро и семейството му в Южноафриканската република.

препоръчано

Както ПИК съобщи по-рано днес четирима българи, двама мъже и две жени, са открити убити в Констанция, зелено предградие на Кейптаун.

По информация на медията ни освен Каменов и съпругата му, са убити още бодигард и семейната детегледачка, всичките на възраст между 40 и 50 години. 

В туитъра на "EWN Reporter" преди броени минути се появиха първи кадри от мястото на убийството.

От снимките и видеото се вижда, че властите са обградили с полицийски коли и ленти отсечката от улицата, на която е извършена екзекузията.

Не се съобщава и причина за масовото убийство, тече разследване.
 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
Учени предупреждават: Изкуственият интелект е опасен колкото ядрена война Учени предупреждават: Изкуственият интелект е опасен колкото ядрена война
ПИК TV x
Доц. Стойчо Стойчев с топ анализ за ПИК TV как записът на Радостин Василев сближи ППДБ и ГЕРБ: Лагерите се смениха - Радев явно подкрепя Гешев, а Борисов... (ВИДЕО) Доц. Стойчо Стойчев с топ анализ за ПИК TV как записът на Радостин Василев сближи ППДБ и ГЕРБ: Лагерите се смениха - Радев явно подкрепя Гешев, а Борисов... (ВИДЕО)
ново
Днес: 8
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК