Появи се НОВА СЕНЗАЦИОННА версия за връщането на Божков

Епицентър

Появи се НОВА СЕНЗАЦИОННА версия за връщането на Божков

315313
на 17.09.2023
Появи се НОВА СЕНЗАЦИОННА версия за връщането на Божков
Автор:   ПИК

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов коментира с нова версия внезапното и изненадвщо завръщане в България на бившия бос на ЦСКА и Левски Васил Божков.

препоръчано

От обкръжението на хазартния бос са категорични, че той се е прибрал в родината ни от Дубай по собствено желание, докато от прокуртурта настояват, че това е станало чрез екстрадиране.

“Момчето събра сили и се върна. Може би защото, разчитайки на съдебната система, сега ще видим дали има промяна или няма промяна“, заяви Стефанов пред БНТ.

“100% е дошъл, защото има някакви гаранции. Васил знае с какво може да се защити и къде са му слабите места. Затова сигурно е предпочел да излезе и да каже кое как е“, смята той.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Овните да не дават заеми на родата, признание и успех за Девите ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Овните да не дават заеми на родата, признание и успех за Девите
ПИК TV x
НАПРЕЖЕНИЕ В ПИК TV! Бунт в парламента! БСП и ИТН прекратиха заседанието - социалистите обвиниха уйдурмата в опит за кражба на 5 млрд. лв. (ОБНОВЕНА) НАПРЕЖЕНИЕ В ПИК TV! Бунт в парламента! БСП и ИТН прекратиха заседанието - социалистите обвиниха уйдурмата в опит за кражба на 5 млрд. лв. (ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 2
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК