По предложение на Борисов: ГЕРБ дарява 100 хиляди лева за борба с коронавируса

Политика

По предложение на Борисов: ГЕРБ дарява 100 хиляди лева за борба с коронавируса

22075
на 25.03.2020
По предложение на Борисов: ГЕРБ дарява 100 хиляди лева за борба с коронавируса
Автор:   ПИК

По предложение на председателя на ГЕРБ Бойко Борисов, Изпълнителната комисия на партията взе решение да дари сумата от 100 000 лв. на Министерството на здравеопазването. Това съобщиха от пресцентъра на ПП ГЕРБ. 

препоръчано

Средствата са от държавната субсидия на партията и ще бъдат използвани за подпомагане на дейността на болниците в България, както и за осигуряването на необходимите им консумативи и оборудване.

Припомняме, че днес по идея на премиера министрите и зам.-министрите обявиха, че ще дадат по 1000 лв. от заплатите си или общо 20 000 лв. за социално слаби семейства. 

Преди ден път депутатите от групата на ГЕРБ съобщиха, че даряват на Министерство на здравеопазването за борба с коронавируса други 100 000 лв., събрани от заплатите му. Така даренията стават общо 220 000 лв. 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ астроложката Алена с пълен хороскоп за мразовития понеделник - успешен ден за Близнаците, трудности за Водолеите САМО В ПИК: Топ астроложката Алена с пълен хороскоп за мразовития понеделник - успешен ден за Близнаците, трудности за Водолеите
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV: Ген. Мутафчийски и медиците във ВМА получиха втора ваксина срещу COVID-19 (ОБНОВЕНА) ПЪРВО В ПИК TV: Ген. Мутафчийски и медиците във ВМА получиха втора ваксина срещу COVID-19 (ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 46
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това